Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Çok okuyan mı bilir çok gezen mi münazara

hocam eğer kredi kartınız varsa benim gibi borçtan kurtulamayız diye düşünüyorum bir de paranın değeri alım gücü kalmadı malesef 🙂
Ben kredi kartı olayına bir türlü ısınamadım. 2 Kere mecburiyetten çıkarttırmak zorunda kaldım. İşim kalmayınca 2'sini de iptal ettirdim. Elimdeki para ile ne kadar paramın olduğunu, ne kadar harcayabileceğimi bilerek alışveriş yapmak her zaman mantıklı gelmiştir bana. Eğer kart kullanmak zorunda kalırsam da banka kartını kullanırım. Bir de mantık dışı lımıtleri var kredi kartlarının. En iyisi hiç bulaşmamak.
 

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Mesajlar
70.717
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri
Üst