Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

🔥 FİRE FAUCET 🔥

eskiden en cok kulladıgımdı ama odeme lımıtlerını cok yukselttıler ve ayrıca her coın ıcın odeme alamamaya başlamıştım en son.
Bende yeni keşfettim şefim 1 hafta falan oldu ama iyi acp veriyor şuan uygulama falan yüklüyosun miktarlar yüksek musluk sürekli çalışıyor vede hafta sonu bonusları oluyor onları takip etmek lazım daha çok satoshı veriyor 😊🙏🏻🌹

Şu ana kadar denk geldiğim en iyi musluk sitesi dostlar tavsiyemdir 🙏🏻🌹
Heryerde reklam yok çok rahat kullanışlı ödemeleride gayet iyi 1 haftada 47 lvl oldum gayet iyi gidiyor linki şöyle bıraktım bilenler vardır zaten bilmeyenler için …
uzun yıllar kullandım fakat geliri udt ye eşitledikleri için ve çekim limitleri yükseldiği için kazanç zorlaştı biraz fakat sabır ederseniz site kazandırıyor uğraşmak gerek
Arada güzel siteler çıktıkça bende paylaşıyorum

Bol Kazançlar dilerim.

bu uzun yıllardır var olan bir musluk sitesi, şuanki ödeme limitini bilmiyorum, önceden ödeme limitide yaklaşınca yukarı çekiyordu ve sonunda o zaman için 5 dolar civarı olan bakiyemi sıfırladı, ödeme limiti yüksek ise dikkat edin derim..

bu uzun yıllardır var olan bir musluk sitesi, şuanki ödeme limitini bilmiyorum, önceden ödeme limitide yaklaşınca yukarı çekiyordu ve sonunda o zaman için 5 dolar civarı olan bakiyemi sıfırladı, ödeme limiti yüksek ise dikkat edin derim..
@foryoubtc09 4 $ abi limit. ama o limite yaklaştıgında dedıgın gıbı acp mıktarı dusuyor.

Forum istatistikleri

Konular
14.099
Kullanıcılar
7.050
Son üye
elcan
Geri