Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

🪂 LimeWire Airdrop Etkinliği 🪂

immortal_code

Guru
Moderatör
🪂 LimeWire Airdrop Etkinliği 🪂

🎁 Ödül: En fazla referansa sahip 4.000 kişiye Lmwr token dağıtılacak. Referans bularak katılmaya çalışalım.

1. kişi => 100.000 Lmwr
2 - 6. kişi => 50.000 Lmwr
7 - 4.000. kişi => 100 Lmwr

✅ Kayıt linki: https://lmwr.com/?ref=2NCREG

⏭ Mail adresiniz ile kayıt olmanız yeterli.

Bol şanslar

Ekli dosyalar

• 1680019040020.webp
    1680019040020.webp
    296 bayt · Görüntüleme: 30
Hocam selam, bu airdroplardan iyi para kazandığın oldu mu hiç acaba ? Bir çoğu bana scam gibi geliyor. LimeWire da kontrol ettim eski kaçak müzik indirme uygulamasıydı onun adını kullanarak token yapalım demişler gibi ama arkası yok sanki.

hocam genel olarak sağlam airdropları yapıyorum ve burada paylaşıyorum. airdrop işi biraz sans işi aslında ...
Tabiki para kazanılıyor ama ayırdığın vakit kazanç oranı yüksek değil. Mesela wild cash uygulaması 30 dolar verdi, vermeye de devam ediyor.

airdrop dışında tesnetler ve on satıslar var . Vakit bldukça hepsine katılıyorum aptos ve arbıtrumdan da kazançlar sağladım. Ben olaya total bakıyorum vakıt ayırıp ucretsız token ve nft kazanmak bana mantıklı gelıyor...

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri