Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

165 Milyon Dolarlık Binance Coin'ini Başına Ne Geldi?

apocalypse-2273069_640.webp

CoinTürk sitesinin haberine göre, piyasanın önde gelen kripto para borsalarından Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao’nun, 2 gün önce duyurduğu 14. Binance Coin yakma operasyonu bugün sonuçlandı. CEO Zhao, bir önceki operasyondan 2,4 kat fazla BNB yakıldığını açıkladı. Yakılan BNB’lerin 165 Milyon dolar değerinde olduğu biliniyor.

Normal şartlarda Temmuz 2020’de açılması planlanan 16 milyon BNB’nin de kilidinin açıldığı vurgulandı. Kilidi açılan BNB’lerin önceki adrese gönderildiği belirtildi.

BNB Yakılmasının Nedeni Ne?

Binance, her 3 ayda bir, gerçekleştirdiği ticari hacim miktarına bağlı olarak BNB yakıyor. Buna bağlı olarak ticari hacim arttıkça yakılan BNB’lerin miktarı da artıyor. 14.’sü gerçekleştirilen yakma operasyonları, BNB’nin toplam arzı olan 179.883.948 yarıya ininceye dek sürecek.

Yakma operasyonu haberleriyle % 10 değer artışı yaşayan BNB, sonrasında % 4,5’lik bir artış daha gerçekleştirdi ve 46,67 dolar seviyesine ulaşmayı başardı. Yaşadığı son yükseliş sayesinde 1 yıl içinde % 162 oranında değer kazanan BNB, en büyük 11. Kripto para olmaya hak kazandı.

Piyasada önemli bir yere sahip olan Binance, bu performansını sürdürürse, artması muhtemel ticari hacmine göre yapılacak yakma işlemleri sonrası, toplam arzın yarısına kısa sürede ulaşabilir.

Birde bu yakma işlemi nasıl oluyor merak ediyorum ..Aslında varsa biraz detaylı bilgi verecek olan en azından yeni bir şey öğrenmiş sayacağım kendimi.

Birde bu yakma işlemi nasıl oluyor merak ediyorum ..Aslında varsa biraz detaylı bilgi verecek olan en azından yeni bir şey öğrenmiş sayacağım kendimi.
Yanlış bilmiyorsam kendileri sahip oldukları paydan bir kısım yakıyorlar. Emin değilim.

Daha sık yakmaya ne zaman başlayacaklar acaba? Sırf fiyat arttırmak için oldukça fazla yaktılar bu sefer.

Yanlış bilmiyorsam kendileri sahip oldukları paydan bir kısım yakıyorlar. Emin değilim.
Komisyonların bir kısmı ve kalanı da piyasadan satın alma yoluyla geri alım. Ne kadar yakacaklarına bağlı olarak tabi ki

Silme yok, işlevsiz 2 tane cüzdana yolladılar. Sadece hangi parayı yolladıklarını tam bilmiyordum, @Vonzarovich aydınlattı. Kendilerine ait kısımdan yapıyorlar.
peki ne kadar şeffaf ? benim gibi insanları ikna edecek bir durum değil

Forum istatistikleri

Konular
13.675
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri