Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

1INCH Grafik Analizi

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Selam arkadaşlar. Bu gün birkaç yazı paylaşmayı düşünüyorum ve 1INCH ile başlamayı uygun gördüm. Çünkü bunun biraz daha acil olduğunu düşünüyorum. Belki birilerine faydalı olur. Diğer kriptolar için enerjim kalırsa onlara da değiniriz hep beraber. Zira bir yazım neredeyse 1.5 saatimi alıyor. Bu gün kısa kısa geçmeyi planlıyorum. Başlıyoruz.

1INCHUSD SAATLİK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
Screenshot_20210208_211852_org.telegram.messenger.webp

Saatlik grafiğinmiz 6.40$ seviyesinden gelen satış baskılarından dolayı çok güzel bir düşüş olmuş ve 4.30$ seviyesinde de çok güzel bir alım fırsatı vermiş. Sonrasında 5.55$ seviyesine yükseldikten sonra 4.68$ seviyesinde yine güzel bir alım fırsatı vermiş. Şu an 5.13 civarlarında dalgalanıyor. Çok iyi değil mi...

Saatlik grafiğin kararını yukarılara yönelik verdiğini söylemek yanlış olmaz; fakat 4 saatlik grafikte de ciddi bir kararsızlık var. Bir de ona bakalım.

1INCHUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
Screenshot_20210208_213439_org.telegram.messenger.webp

Bu grafikte durum saatlik grafikten farklı. Henüz karar vermemiş olması düşüş riskini salık veriyor; fakat saatlik grafiğin yukarı yönelme isteği istikrar ile sürerse 4 saatlik grafikte de karar yukarı çıkar. Yüksek ihtimalle böyle olur zaten; ama ilk başta zayıf olacak. Bu yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor.

1INCHUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Screenshot_20210208_214216_org.telegram.messenger.webp

Günlük grafikte AL pozisyonu var, var olmasına; ama 4 saatlik grafikten gelen derin düşüşün etkisiyle zayıflıyor. Eğer 4 saatlik grafik kararı yukarı verirse fiyatlar kaldığı yerden devam eder. Günlük grafikte AL pozisyonunun varlığı, bunu kolaylaştırır. İzliyoruz.

Günlük grafik 6.40$ ile 1.37$ arasında dalgalanıyor. Önemli bir destek noktası 3.88$ olarak çıkıyor karşımıza. Yukarı yönelmelerde 6.40$ sonrasında 7.8$ ile 11.20$ civarları önemli.

Borsaya yeni girmiş olması sebebiyle astronomik ve dolayısı ile doğal olmayan fiyatlar görülebilir. Bu kısım teknik ve temel analizin dışında kalan etik olmayan bir durumdur. Dikkatli olmak gerek.

Kolay gelsin.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur. Grafikler, www.tradingview.com grafik veri sunucusunda @sahinadm tarafından oluşturulmuştur.

1INCH hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. O yüzden almakla ilgilenmiyorum şuan. Ben daha çok analizin içeriğiyle ilgiliyim. Okuduğum her analizin bana bu konuda bir şeyler kazandıracağına inanıyorum. O yüzden de, dikkatle okuyorum. 🙂 👍

1INCH hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. O yüzden almakla ilgilenmiyorum şuan. Ben daha çok analizin içeriğiyle ilgiliyim. Okuduğum her analizin bana bu konuda bir şeyler kazandıracağına inanıyorum. O yüzden de, dikkatle okuyorum. 🙂 👍
Bu konuya çok katılıyorum her analizcinin kendine has kullandıgı yöntemler var arı misali hepsini dinleyerek azar azar alıp ortaya güzel bişeyler çıkarabiliyoruz 😀

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri