Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

2- Kripto Piyasasında Günün Öne Çıkan Haberleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cruan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cruan

Speculator
Bu konu içerisinde yazdığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi değildir!

Solana Bir Rekor Daha Kırdı!

images (24).jpeg

Kripto para piyasasının keskin düşüşler yaşadığı bu son günlerde Solana(SOL), kendi üzerinde tüm zamanların rekorunu tekrar kırdı.

Solana bu gün içerisinde 45 doların dahi üstüne çıkarak bu zamana kadar ki en yüksek fiyatını gördü.

Geçtiğimiz son 7 gün içerisinde %80'in üzerinde bir artış yaşayan Solana'nın, tüm kripto paraların düşüş yaşadığı bir günde %20'ye yakın bir artış daha yaşaması dikkat çekti.

Havayolu Şirketi Bitcoin İle Ödeme Kabul Etmeye Başladığını Açıkladı!

images (25).jpeg

Kripto paraların günlük hayatımızda ödeme işlemlerinde kullanılmasının arttığı bu günlerde bir hamlede Venezuela'da bulunan havayolu şirketinden geldi.

Venezuela'da bulanan Caracas Air, ödemelerde Bitcoin kabul edeceğini şirketin CEO'sunun Twitterdan yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Caracas Air CEO'su Oliver Laufer, Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımda havayolu şirketinin bundan sonra Bitcoin'i bir ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini ve bu ödeme yöntemini seçenlerin Bitcoin'e özel indirimlerden yararlanabileceğini açıkladı.

Bu hamlenin Venezuela'daki yüksek enflasyon ve gittikçe değersizleşen resmi para birimi Bolivar'ın yarattığı olumsuz etkilerden uzaklaşmak için tercih edildiği yorumlarda yer buldu.

Ünlü Analist "Joe Biden Bitcoin'e zarar verebilir" dedi.

peter-brandt-bitcoin-hikayesine-inaniyorum-800x450.jpg

Dünyaca ünlü analist ve ticaret efsanesi olarak adlandırılan Lewis Peter Brandt, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın Bitcoin'i olumsuz olarak etkileyebileceğini söyledi.

Biden'ın kazanç vergisini eyaletlerde değişiklik gösterecek şekilde %39-%55'e yükseltme hamlesinin Bitcoin'in düşüş yaşamasına sebep olduğunu belirten Brandt, olası benzer kararların Bitcoin'e çok daha fazla zarar verebileceğini açıkladı.

Bu vergilendirmenin, yüksek gelire sahip ailelerin yatırım miktarlarını yüksek oranda düşüreceğini ve uzun vade de Bitcoin'e ciddi zararlar verebileceğini söyledi.

Buna rağmen Bitcoin'in çok fazla düşmeyeceğini düşündüğünü açıklayan Brandt, yaşadığı düşüşlere rağmen Bitcoin'i hala çok güçlü gördüğünü açıkladı.

Siz bu haberler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

İyi Forumlar.

Venezuela haberi devede kulak mı olur bilemedim ama bu Solana kendini aştı şu süreçte yatırımcısını sevindiren ender koinlerden. YTD.

Her gün yapılan btc'yi ödeme karşılığı kabul edeceğiz haberleri btc için olumlu haber, bu haber sayıları arttıkça artık yapılan olumsuz haberler btc'yi daha az etkileyecektir diye düşünüyorum.

Venezuela haberi devede kulak mı olur bilemedim ama bu Solana kendini aştı şu süreçte yatırımcısını sevindiren ender koinlerden. YTD.
Bütün kripto paraların yerlere döküldüğü bu günlerde böyle bir artış yaşaması dediğin gibi yatırımcısına havalara uçurmuştur. (YTD)

Doctor' Alıntı:
Her gün yapılan btc'yi ödeme karşılığı kabul edeceğiz haberleri btc için olumlu haber, bu haber sayıları arttıkça artık yapılan olumsuz haberler btc'yi daha az etkileyecektir diye düşünüyorum.
Katılıyorum, sadece Bitcoin değil diğer kripto paralarında ödeme işlemlerinde kullanılması ve bu tarz projelerde yer alması kripto piyasasını olumlu etkileyecektir

Forum istatistikleri

Konular
14.122
Kullanıcılar
7.093
Son üye
yilmaz...
Geri