Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

2 Yeni Halka Arz Onayı Daha Geldi Tamamen Eşit Dağıtım

Theleoncoin

Whale
Moderatör
SPK durak bilmeden halka arzlarına devam ediyor. Son halka arzlardaki kötü gidişatı takmayan spk ve büyük yatırımcı halka arz gelirlerini de alt üst etmeyi başardı. 16/05/2024 tarihli spk bültenine göre 2 şirket daha halka arz onayı aldı. Toplamda 2 milyar Tl ye yakın olan iki halka arz detayları aşağıda yer almaktadır.

- Onur Yüksek Teknoloji
  • bist kodu: ONRYT
  • Fiyat: 49,50
  • Lot Adedi: 19.730.000 Lot
  • Tamamen Eşit Dağıtım
  • Arz Büyüklüğü: 976.635.000 TL
  • Talep Toplama 22-23 Mayıs Saat: 10:30 -13:00
  • T1-T2 Kullanılabilir (Borsa ekranı üzerinden alınacak)
  • Katılım endeksine Uygun
Halka Arz Geliri Kullanım Alanları
  • % 60 Yenilebilir Enerji Yatırımları
  • %15 Finansal Borç Ödemesi
  • %15 İşletme sermayesi
  • %10 Arge- Ofis geliştirmesi

- Özyaşar Tel ve Galvaniz Sanayi
  • Bist Kodu: OZYSR
  • Fiyat: 28.00 TL
  • Lot Adedi: 31,200,000 Lot
  • Tamamen Eşit Dağıtım
  • Arz Büyüklüğü: 873,000,000 TL
  • T1-T2 Kullanılabilir (Halka arz ekranından değil borsa ekranından)
  • Arz Tarihi: 23-24 Mayıs Saat:10,30-13,00 arası
  • Katılım endeksine uygun
Halka Arz Geliri Kullanım Alanları
  • % 40 Finansal Maliyet Azaltımı
  • %15 Yatırım finansmanı ve makina alımı
  • %30 İşletme sermayesi
Detaylar ve arz tarihleri onaylı izahname ile belirtilecektir.

Son düzenleme:
yazı güncellendi her iki arzda tamamen eşit dağıtım şeklinde olacak bu güzel bir hamle olmuş olabilir kurumsal ve bireysel ayrımı olmadan herkes aynı sayıda lot alacak

Halka arz tekrar cazip olmadan katılmaya ara vermeye karar verdim
ben iki hesaptan hepsine giriyorum hocam çocukların hespaları kumbara gibi birikim yapıyıorum bazı hisseleri 3-4. gün satıyorum bazılarını uzun vadeli tutuyorum Altınay gibi ekleme yapacam sattıklarımın yerine de ufak ufak büyük şirketler alıyorum çocuklara kendi hesabım dan da girip bir kaç gün durup karı alınca çıkıyorum

yılının en az talep gören arzı Onur teknoloji oldu kim ne kadar lot talep etti ise dağıtımı gerçekleşti maksimum 7350 lot dağıtım oldu. Aracı kurumun içeriden katılımın az olduğu ile ilgili bilgi verdiği söyleniyor. Onur teknoloji 28 mayıs salı günü işleme başlayacak
Özyaşar galvaniz dağıtımları belli oldu talep az oldu ve maksimum 51 lot dağıtım oldu.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri