Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

%2 Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhabalar, burada bir %2 konusu görmüştük hatırlarsanız, gün sayısını ve kazanç kısmını net hatırlamıyorum şimdi. Ardından benim açtığım wiki sayfasındaki NFT'lerin mantığını gördüm her sonraki NFT bir öncekinden %1.29 pahalıya satılarak 100. NFT'de 2800 katına ulaşmıştı. Bir 3-5-10 dolar yolculuğu yapıp denemek istedim. Genel hatlarıyla %2.1 civarına emirler gireceğim. Bakalım bi neler yaşanacak. Hedefim 1940 katına ulaşmak, gün sayısını hesaplayamadım. Lütfen gereksiz kalabalık etmeyelim, kısmet bu denemek isteyenler fikir de alabilir kendi coinlerini de belirleyebilir.

1620374375952.png

Son olarak bir günü aşabilecek beklemelere de girebiliriz daha erken gelirse tahminimiz bir günde iki adet de deneyebiliriz, girdiğim coini fomo etkisi yaratmasın diye 7-10 gün arası bir daha sisteme dahil etmeyeceğiz.

1620374426530.png

Edit: Okuduğum NFT'de bir ayrıntıyı kaçırmış olmalıyım. %3 ile birlikte 100 günde 20 kata anca ulaşıyoruz. %4 ile 50 kata. %2 ile 7.2 kata ulaşıyor. O yüzden grafiğin gidişatına göre %2-4 arası git gel yapacağız. Yeni hedefimiz yaklaşık 5 aylık bir süreç.

Son düzenleme:
Makas açıklığı küçüldü emir değişiyor,
1620376895993.png
buraya girdim emri. Gelirse çıkış atacağım.

0.01273'e 3k atılmıştı bir de Gate.io'da. 0.01265 diğer borsalar olunca pusuya yatmıştık şimdi diğer borsalar da biraz artınca güncelleme yaptık.

Vira bismillah başladık.

1620377075866.png

Çıkış yerimiz. 0.01302.

Gerçekleşirse 20 cent kazanıyoruz $$ 😀
1620377152724.webp

Başarılar hocam. Bence yüzdeleri daha yukarı çekebilirsin, piyasa müsait sonuçta.

Kendim hesaplayınca bazı şeylerin ters gittiğini fark ettim zaten o yüzden ilkinde emri böyle verdim gerçekleşirse diğer emirlerde yüzdeyi yükselterek gideceğim.

İlk hedef tamamlandı. Arkadaşlar günlük pozisyon kapatacağız ilk hedefimiz %4-5 olacak. Bu hedefe ulaşınca %1 stop koyarak gün sonuna kadar nasıl ulaşırsak kapatacağız işlemimizi. Stop olursa yenisini ekleriz bu sayede hem yüzde arttırabiliriz güvenle hem de tek işleme odaklanırız.

Mobilim 0.16024 den ROSE ikinci dalgamız. Çıkış hedefleri paylaşılacaktır.

Edit:

Şu an 0.169 %5i biraz geçtik arkadaşlar %1 altına stop koydum. Düz mantık 170/100=1.7, 169-1.7=167.3 yani 0.1673 seviyesine stop bıraktım düşerse %4 te çıkmış olacağız seviyeyi takibi size bırakıyorum gün kapanışına kadar her artışta stop yükselteceğiz. Gün kapanışında da geldiğimiz seviyede satmayı planlıyorum. Bundan sonra hedef %5 ama gün sonuna kadar ulaşamazsak %2-3 e de fitiz. Maksat yeni güne yeni kripto.

Bunu yazana kadar stop almışız ama ben yazdıktan sonra stop koyarım deyince ben daha düşükten çıktım. stop yiyen de olsa taktiğim bu olacak arkadaşlar şimdi bir alım daha yapacağız. Gün sonuna % verirse çıkarız yoksa yarını bekleriz.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
14.122
Kullanıcılar
7.093
Son üye
yilmaz...
Geri