yecele
Guru
- BNB
- 0,00141382
Arkadaşlar merhabalar, burada bir %2 konusu görmüştük hatırlarsanız, gün sayısını ve kazanç kısmını net hatırlamıyorum şimdi. Ardından benim açtığım wiki sayfasındaki NFT'lerin mantığını gördüm her sonraki NFT bir öncekinden %1.29 pahalıya satılarak 100. NFT'de 2800 katına ulaşmıştı. Bir 3-5-10 dolar yolculuğu yapıp denemek istedim. Genel hatlarıyla %2.1 civarına emirler gireceğim. Bakalım bi neler yaşanacak. Hedefim 1940 katına ulaşmak, gün sayısını hesaplayamadım. Lütfen gereksiz kalabalık etmeyelim, kısmet bu denemek isteyenler fikir de alabilir kendi coinlerini de belirleyebilir.
Son olarak bir günü aşabilecek beklemelere de girebiliriz daha erken gelirse tahminimiz bir günde iki adet de deneyebiliriz, girdiğim coini fomo etkisi yaratmasın diye 7-10 gün arası bir daha sisteme dahil etmeyeceğiz.
Edit: Okuduğum NFT'de bir ayrıntıyı kaçırmış olmalıyım. %3 ile birlikte 100 günde 20 kata anca ulaşıyoruz. %4 ile 50 kata. %2 ile 7.2 kata ulaşıyor. O yüzden grafiğin gidişatına göre %2-4 arası git gel yapacağız. Yeni hedefimiz yaklaşık 5 aylık bir süreç.
Son olarak bir günü aşabilecek beklemelere de girebiliriz daha erken gelirse tahminimiz bir günde iki adet de deneyebiliriz, girdiğim coini fomo etkisi yaratmasın diye 7-10 gün arası bir daha sisteme dahil etmeyeceğiz.
Edit: Okuduğum NFT'de bir ayrıntıyı kaçırmış olmalıyım. %3 ile birlikte 100 günde 20 kata anca ulaşıyoruz. %4 ile 50 kata. %2 ile 7.2 kata ulaşıyor. O yüzden grafiğin gidişatına göre %2-4 arası git gel yapacağız. Yeni hedefimiz yaklaşık 5 aylık bir süreç.
Son düzenleme: