Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

24 Saatte 209 Milyon Dolar!

dollar-2891817_640.jpg

Güney Koreliler Çıldırmış Olmalı!

Dün yani 14 Mart 2022’de elde edilen veriler, 24 saatlik süre zarfında kripto para birimlerine en çok yatırımın Güney Kore’nin resmi para birimi olan Won ile yapıldığını ortaya koyuyor.

Won ile 209.9 milyon dolar değerinde kripto para satın alındığı tespit edildi. Bu tutarın 44.9 milyon dolarlık kısmı ile Bitcoin satın alınırken, 35.7 milyon doları ile de XRP satın alındı. Geriye kalan miktar ise ETH, BNB, XNO, XLM, KLAY alımları için kullanılmış.

Bu durumun ortaya çıkmasında Güney Kore yetkili makamlarının kripto para birimlerinin kullanımıyla ilgili yaptığı olumlu açıklamaların etkisi olduğu söylenebilir. Çünkü bu tablo yapılan açıklamaların ardından ortaya çıktı.

Bu da bize gösteriyor ki, hükümetlerin düzenlemeler sonrasında kripto para birimlerini yasal kabul etmelerinin ardından, dünya toplumu ana akım benimsenme konusunda oldukça hızlı davranabilir. Piyasada konuşulduğu gibi, düzenlemeler ile getirilecek kısıtlamalar ile birlikte yaşanacak panik sonrası kısa vadede düşüş yaşansa da, uzun vadede kripto piyasasının önü açılabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Ya kardeşim her konunun altına yazıp durma mesaj tamamlayacaksan git konu aç biraz emek harca yada oku yorum yapacaksan yap düzgün okuyalım iki konu açtım sabah ikisinde de sen tek tek mesaj atmışsın valla

Ya kardeşim her konunun altına yazıp durma mesaj tamamlayacaksan git konu aç biraz emek harca yada oku yorum yapacaksan yap düzgün okuyalım iki konu açtım sabah ikisinde de sen tek tek mesaj atmışsın valla
gerekli ceza verilmiş ve gereksiz tüm mesajları silinmiştir.

XNO neymiş diye merak edip baktım, Kore based bir projedir herhalde dedim ama sanırım Hindistan projesi. İlk kez duyuyorum ve para akıtılan projelerden biri olmasına şaşırdım açıkçası.

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri