Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

410 Trilyon Shiba Coin Yaktı

Yaşadığı yükşelişin ardından düşüşe geçen Shiba Inu (SHIB) coin, Vitalik BUTERİN'i harekete geçirdi.

Ethereum Kurucusu Vitalik BUTERİN, Hindistan'da bulunan bir Covid-19 yardım fonuna 1,5 milyar dolar değerinde SHIB bağışladı. SHIB coinlerin %41'ini oluşturan 410 trilyon tokeni yakmaya karar verdi. Yakılan tokenlerin piyasa değeri tam tamına 7 milyar dolar.

Vitalik BUTERİN yaptığı bu hamleyle, SHIB Coin yükselmesini sağladı. 0.00001237 seviyelerine kadar gerileyen SHIB, bu hamleden sonra 0.00001962 seviyelerine kadar ulaştı.

Ekli dosyalar

• shib.webp
    shib.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 96
Ben burada takıldım en son VB bütün shitcoinleri satmamış mıydı? Elinde kalan kısmı mı yaktı?

Yakmadan kasıt nedir? Gene başka bir cüzdana attıysa o da ilerde patlamaz mı? Çünkü bu tokenlerin hepsi VB'ye gönderdiği kısımları yakma olarak adlandırmıştı, gene benzer bir durum yaşanmayacağı garanti mi?

Aklımda deli sorular.

Ben burada takıldım en son VB bütün shitcoinleri satmamış mıydı? Elinde kalan kısmı mı yaktı?

Yakmadan kasıt nedir? Gene başka bir cüzdana attıysa o da ilerde patlamaz mı? Çünkü bu tokenlerin hepsi VB'ye gönderdiği kısımları yakma olarak adlandırmıştı, gene benzer bir durum yaşanmayacağı garanti mi?

Aklımda deli sorular.

Aklımda deli sorular.
Yakmadan kasıt, sonsuza kadar kimsenin erişiminin olmayacağı bir cüzdana yollamış. kalan % 10'luk kısmıda covid-19'la ilgili çalışmalar yapanbir kuruma ayırmış.

Yakmadan kasıt, sonsuza kadar kimsenin erişiminin olmayacağı bir cüzdana yollamış. kalan % 10'luk kısmıda covid-19'la ilgili çalışmalar yapanbir kuruma ay

VB'ye gönderilen SHIB'lerin yanmadığını geçtiğimiz günlerde tecrübe ettik.
Umarım yine canı sıkılıp bir SHIB yardım kampanyası yapmaz
Sonsuza kadar erişimi olmayacak bir cüzdana yolladığını söylemiş.

Kripto paralardan çok anlamıyorum ama artık isimlerine aşina olmak bile beni mutlu etmeye başladı. Shibanın uzun vadede çok kazandıracağına inanıyorum ben de çünkü pr çalışmaları çok yüksek ve hızlı yapılıyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri