Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

5. Nesil Katman- 1 PoS

blockchain-g8c8656875_640.webp

5. Nesil Katman- 1 PoS
CoinGecko'nun güncel trend listesine giren Everscale, en son blockchain yeniliklerini ve kavramlarını içeren 5. nesil katman-1 PoS ağıdır. DeFi, mikro işlemler, gerçek zamanlı teklif verme vb. çeşitli uygulamalar için merkeziyetsiz bir odak olmayı hedefliyor. Bir Masterchain ve tıkanıklığı önlemek için gerektiğinde eklenebilen çoklu iş zincirlerinden oluşan dinamik çoklu kullanım ve parçalama teknolojisine sahip. Herhangi bir yükün üstesinden gelmek için daha fazla kapasite ekleme yeteneği ile ölçeklenebilir şekilde tasarlandı, bu da ona diğer blok zincirlerinden farklı olarak neredeyse sonsuz ölçeklenebilirlik sağlar. Düşük gecikme süresine sahip olacak şekilde tasarlandığından doğrulayıcı düğümler yalnızca sınırlı miktarda veriyi işler ve genel ağ verimine katkıda bulunur.
Kanıtlanmış 60K+ TPS ve düşük ücretlerle yüksek performanslı bir altyapı sağlar. ETH, ADA, BSC ve diğer ağlara köprüler içerir ve farklı blok zinciri ekosistemleri arasında sorunsuz birlikte çalışabilirlik sağlar. Cüzdanlar, merkezi olmayan borsalar, NFT'ler, GameFi ve daha fazlasını içeren iyi gelişmiş bir ekosisteme sahiptir. Gelişmiş teknolojisi ve ölçeklenebilirlik ve düşük ücretlere odaklanmasıyla Everscale, blok zincir tabanlı uygulama ve hizmetlerin artan talepleri için kapsamlı bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Ekip, ağı ve ekosistemini geliştirmek için çalışan, Hibe Programı ve hackathon'lar aracılığıyla aktif olarak yeni projeler ve yetenekler arayan 200'den fazla kişiye sahiptir.

ETH ve BSC tabanlı EVER belirteci tarafından etkinleştirilen ağın yönetişim yapısı, platformun kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun ve duyarlı kalmasını sağlayan merkeziyetsiz bir karar verme sürecine izin verir.
Total arz: 2 milyar (1.7 milyar dolaşımda)
ATH: 2, 56 $ (Ekim 2020)
Fiyat: 0,10 $
Piyasa değeri: 140,5 milyon dolar
Borsa: Bitrue, Gate, CEX.IO, HitBTC, Hotbit, FMFW.io, Kuna, ZBX, MEXC, Kucoin ve birkaç. YTD.

Coinmarketcap bilgilerinin güncellendiğini (daha önceki yaptığım incelemelerden biliyorum, gelişmeleri güncelliyorlar projeyle ilgili bilgi verdikleri bölümde) düşünürsek 2020'den bu yana yapılan geliştirme çalışmalarının sonucudur. Ben ilk defa 5. nesil katman-1 duydum.

Coinmarketcap bilgilerinin güncellendiğini (daha önceki yaptığım incelemelerden biliyorum, gelişmeleri güncelliyorlar projeyle ilgili bilgi verdikleri bölümde) düşünürsek 2020'den bu yana yapılan geliştirme çalışmalarının sonucudur. Ben ilk defa 5. nesil katman-1 duydum.
Kendilerince 5'nci nesil. Bu 5'nci nesil savaş uçağı değil ki. 🙂 diğerlerinden iyiyim yüksek nesilim desinler.

Forum istatistikleri

Konular
13.664
Kullanıcılar
6.891
Son üye
Tefik
Geri