KriptoLuis
Master
- BNB
- 0,00076550
187.000 Youtube abonesi olan kripto para analisti Elliot Wainman, her geçen gün büyüyen DeFi piyasasında, her an patlamaya yapabileceğine inandığı, hacimleri küçük altcoinler hakkında bilgi paylaştı.
Bu altcoinlerden ilki, Chainlink’in rakibi olarak gördüğü, anonim API hizmetleri protokolü olan API3:
“API3’ün önde gelen Chainlink node runner’ları olduğu ve Chainlink’teki sorunları gerçekten bildikleri gerçeği önemli… Band [Protocol] ilginçtir… ancak benim büyük sepetim API3 [ve] Chainlink’te.”
Wainman’ın umutlu olduğu 2. altcoin, DeFi zincir üstü likidite sigorta sağlayıcısı KeeperDAO (ROOK):
“ROOK’un patlama yapacağını düşünmemin nedeni, olağanüstü bir proje olması ve bence gerçekten çok büyük bir yükselişe geçeceğine inanıyorum çünkü emisyon aşamasını sona erdirmek üzere. ROOK’un yeni madenciliği duracak. Sürekli olarak yeni ROOK’u ücretsiz olarak alamayacak ve esasen onu piyasalara sunamayacaksınız.”
Wainman’ın listesindeki 3. altcoin, Ethereum madencilerinin kazançlarını yükseltmek için geliştirilen Archer DAO (ARCH):
“ROOK’a benzer şeyler yapıyor, doğrudan bir rakip değil, madencilerin daha fazla değer elde etmesine ve Ethereum’daki işlem yazma süreci mempool’la başa çıkmasına yardımcı olan benzer şeyler. Bunların her ikisi de inanılmaz derecede iyi iş çıkaracak.”
4. sırada yer alan altcoin, gizlilik merkezli akıllı sözleşme protokolü olan Phala Network (PHA):
“Söyleyebileceğim tek şey, [Phala Network]’te bir süredir potansiyel gördüğüm… Daha fazla yükseleceğini düşünüyorum. Phala hakkında bir fiyat tahmininde bulunmak istemiyorum ama daha fazla yükselecek.”
5. sıradaki altoin, zincirler arası likidite ve stake farming protokolü olan RAMP:
“RAMP konusunda gerçekten büyük düşünüyorum. Bence RAMP, diğer katmanlardan Ethereum’a rUSD basımları yoluyla likidite getirerek gerçekten harika şeyler yapacak. Bence bunun için özellikle 27 milyon dolarlık piyasa değeri ile çok büyük bir geçiş çizgisi var. Bu boğa koşusunda, buradan 5x [veya] 10x yapması beni şaşırtmaz.”
Wainman, “stake edilmiş varlıkların likidite kilidini açan ilk DeFi protokolü” şeklinde lanse edilen Stafi’yi (FIS) 6. sıraya koyduğunu belirtiyor:
“Aslında oldukça benzer olduğunu düşündüğüm ve kayda değer miktarda sahip olduğum bir başka proje Stafi. Yaptıkları şey, likiditeyi diğer zincirlerden de serbest bırakmak. RAMP ile benzer fikirleri var. Stafi, Staking Finance’ın kısaltmasıdır. Stake edilmiş varlıkların likiditesinin kilidini açmanıza izin verir. Bu, bir zincir üzerinde stake ödülü aldığınız ve bu likiditenin kilidini açtığınız RAMP’e benzer, ancak RAMP modeli yerine wrapped token’larda biraz farklılar.”
Analistin bilgi verdiği son altcoin, tahmin piyasalarının ve Augur’un (REP) rakibi olma potansiyeline sahip Prosper (PROS):
“Augur’un yaptığından daha fazlasını yapıyorlar. Augur’un 120 milyon dolarlık piyasa değeri var. Prosper, çok küçük bir hacimle DAO hazinesinden on binlerce dolar gelir elde ediyor. Piyasa değerleri sadece birkaç yüz bin ve ondan ilk hafta 65.000 dolar kazandılar… Prosper ilginç. Aşırıya kaçmak istemiyorum.”