Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

9 Nisan Alt Coin Rallisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yerde 9 Nisan'da alt coin rallisi olacağı söyleniyor. Bu söylentiler sizce doğru mu? Hangi coinlere yatırmak mantıklıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Her yerde 9 Nisan'da alt coin rallisi olacağı söyleniyor. Bu söylentiler sizce doğru mu? Hangi coinlere yatırmak mantıklıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Dayanakları nedir hocam?

Olmayacağına karşı sebeplerin nedir hocam
Olmayacağını savunmuyorum. 9 Nisan tarihini sorguluyorum.

Altcoinler zate ralliye başladı fark ettiyseniz. Ralli diye tabir ettiğimiz hızlı yükslişlerin olmayacağını, dinlene edinlene tüm piyasanın başarılı projelerinin yükseliş gösterdiğini hepimiz görüyoruz zaten.

Altcoin rallisi diye bir şeyin artık olmayacağını ve kademeli yükselişin olacağını daha önce konuştuk forumda. Günün birinde bir bakacaksın ki başlangıç noktasının çok üstünde her koin. Şu an tüm altlar dip seviyelerinde ve hareket başlayalı 1 ay oluyor.

Neden 9 Nisan, onu anlamadım.

Olmayacağını savunmuyorum. 9 Nisan tarihini sorguluyorum.

Altcoinler zate ralliye başladı fark ettiyseniz. Ralli diye tabir ettiğimiz hızlı yükslişlerin olmayacağını, dinlene edinlene tüm piyasanın başarılı projelerinin yükseliş gösterdiğini hepimiz görüyoruz zaten.

Altcoin rallisi diye bir şeyin artık olmayacağını ve kademeli yükselişin olacağını daha önce konuştuk forumda. Günün birinde bir bakacaksın ki başlangıç noktasının çok üstünde her koin. Şu an tüm altlar dip seviyelerinde ve hareket başlayalı 1 ay oluyor.

Neden 9 Nisan, onu anlamadım.
Şimdi daha sağlıklı oldu teşekkürler hocam

9 nisan nedir ya!
Bir de tam tarih vermişler. Saatini de söyleselermiş bari. 🙂
abi işte insanlar bir şekilde bu gibi durumlara inanıyor ve doğal olarak şüphesi olanlar gelip fikir alıyor 🙂
bence arkadaş konu açmakla çok güzel yapmış.

takip eden aklına gelen 9 nisanda şenlendirsin bu konuyu 🙂

Bir şekilde kamuoyu yaratılmış. Öyle olacağına inanan 10.000 insan yakalamış olsalar alın size 10.000 yatırımcı... Piyasaya girecek aşağı yukarı 1 milyon dollar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri