Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

ABD'de Yüzlerce Banka Bitcoin Hizmeti Verecek!

cruan

Speculator
Ekli dosyayı görüntüle 5001
Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren ve yaklaşık 10 Milyar Dolarlık bir piyasa değerine sahip olan varlık yönetim şirketi Stone Ridge Asset Management, Bitcoin yatırımcılarının heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Şirketin Bitcoin ve kripto para alanında hizmet veren kuruluşu New York Dijital Yatırım Grubu(NYIDG), yaptığı açıklamada 2021 yılı içerisinde ABD'de faaliyet gösteren yüzlerce bankanın Bitcoin alım, satım ve yatırım hizmeti vermesi için gerekli adımları atmaya başladıklarını belirtti.

Bankalarla birlikte çalışabilmek için Fidelity National Information Services(FIS) ile anlaşma yaptığını açıklayan şirket, proje için bu süre içerisinde bile yüzlerce bankanın projeye şimdiden kayıt olduğunu açıkladı.
Ekli dosyayı görüntüle 5002
NYDIG CEO'su olarak görev yapan Patrick Sells yaptığı açıklamada, Bankalarla anlaşma sağlanabilmesi konusu ile FIS'nin, Bitcoin hizmetleri ile NYDIG'nin ilgileneceğini belirtti.

Şu ana kadar anlaştıkları bankaların küçük bankalar olduklarını da ekleyen Sells, Bitcoin yatırım hizmeti vermeleri için büyük bankalar ile görüşme halinde olduklarını da söyledi.

BU KONU İÇERİSİNDE YAZDIĞIM HİÇBİR ŞEY YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

Siz Bu Konu Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Fikirlerinizi ve Görüşlerinizi Yazarsanız Çok Sevinirim.

İyi Forumlar

Gönderiyi ilk başta yanlış konu altına açtığım için kopyalayarak doğru konuya yapıştırdım. Gönderi içindeki fotoğrafların görünmemesinin sebebi sanırım bu. Düzenle kısmı çıkmadığından ötürü güncelleyemiyorum. Kusura bakmayın, İyi forumlar.

Gönderiyi ilk başta yanlış konu altına açtığım için kopyalayarak doğru konuya yapıştırdım. Gönderi içindeki fotoğrafların görünmemesinin sebebi sanırım bu. Düzenle kısmı çıkmadığından ötürü güncelleyemiyorum. Kusura bakmayın, İyi forumlar.
Bana fotoğrafı DM ile gönderirseniz ekleyebilirim hocam.

Böyle hallolabilecek durumlar için bizleri rahatsız edebilirsiniz diye genel yazdım arkadaşlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri