Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

ABD’nin Muhtemel Hazine Bakanı: Kripto Paralar...

image-3375234_1280.webp

Coinkolik sitesinin haberine göre, ABD’nin Senato Finans Komitesi oturumunda söz alan ve 20 Ocak’ta ABD başkanlık koltuğuna oturması beklenen Joe Biden’ın Hazine Bakanı adayı Janet Yellen, kripto paralar hakkında negatif yorumlar yaptı.

ABD’nin muhtemel yeni Hazine Bakanı Janet Yellen, Senato oturumundaki konuşmasında, kripto paraların hem terörün desteklenmesinde hem de kara para aklama faaliyetlerinde kullanılma potansiyellerinden dolayı tedirginlik yaratan varlıklar olduğunu dile getirdi.

Kripto para topluluğu, Yellen’in sözlerine tepki göstermekte gecikmedi. Bazı topluluk üyeleri, yasa dışı faaliyetlerde doların da sık sık kullanıldığını dile getirirken, bazıları da Yellen’e endişelerinde hem hak verip hem de kripto paralar hakkında bu noktaya takılı kalmaması gerektiğinin altını çizdi.

Bu haber kripto paralar hakkında düzenleme yapılacağının göstergesi olabilir. ABD'nin yeni Hazine Bakanı olması beklenen birinin böyle bir açıklama yapmış olması, sürecin hızlanacağının işareti olabilir. Yapılacak düzenleme sonrasında Libra (DİEM) haberleri duyabiliriz. ABD'nin DİEM ile anlaşarak resmi kripto parasını çıkaracağı yönünde haberler okumuştum birkaç ay önce. Belki de bu düzenlemeler buna yöneliktir.

Bir de, ben haberin gerçek olduğunu düşünüyorum. Kripto paralarla ilgili bu tür söylemlerde bulunan devlet yetkilileri daha önce de oldu. ABD, zaten kripto paralar üzerinde denetleme yapmak istiyor. O yüzden yalan gibi gelmiyor bana pek. ABD'nin kripto paralara yaklaşımı belli nihayetinde.

hocam evet devletler denetim yapmayı istiyorlar ama nasıl yapacaklarını bulamıyorlar galiba
ben bu aralar böyle olumsuz haberler duymak istemiyorum 🤣 40bin üzrei bir beklentim var

hocam evet devletler denetim yapmayı istiyorlar ama nasıl yapacaklarını bulamıyorlar galiba
ben bu aralar böyle olumsuz haberler duymak istemiyorum 🤣 40bin üzrei bir beklentim var
Böyle mesajları görünce dayanamıyorum. 😀 Neye göre 40 bin üzeri bir beklentiye sahipsiniz diye bir soru sorsam, acaba mobil iletişim halinde iken bir kaç satırla beklentilerinizi yazabilir misiniz ? (şut ve gol) 😛

Böyle mesajları görünce dayanamıyorum. 😀 Neye göre 40 bin üzeri bir beklentiye sahipsiniz diye bir soru sorsam, acaba mobil iletişim halinde iken bir kaç satırla beklentilerinizi yazabilir misiniz ? (şut ve gol) 😛
adı üstünde beklenti 🙂 kendi çapımda yalan yanlış bir analizim var ve güzel gidiyor birazda şansla ben bu aralar btc ve eth den cok umutluyum btc nin kısa sürede toparlanacağına inanıyorum yükseliş başladıgında 40bini yeniden göreceğine inanıyorum bu yüzden bu aralar olumsuz haberler görmek istemiyorum. bir düzeltme olmasınıda bekliyorum ama hedeflerim geldikten sonra gelmesini isterim. birazda kendimi sınıyorum bakalım ilerleyen günlerde görücez

adı üstünde beklenti 🙂 kendi çapımda yalan yanlış bir analizim var ve güzel gidiyor birazda şansla ben bu aralar btc ve eth den cok umutluyum btc nin kısa sürede toparlanacağına inanıyorum yükseliş başladıgında 40bini yeniden göreceğine inanıyorum bu yüzden bu aralar olumsuz haberler görmek istemiyorum. bir düzeltme olmasınıda bekliyorum ama hedeflerim geldikten sonra gelmesini isterim. birazda kendimi sınıyorum bakalım ilerleyen günlerde görücez
Teşekkür ederim ,biraz uğraştırdım galiba Uzman Çavuş'um .. 😛
Bende benzer düşüncelere sahibim ama her ne kadar fiyatı 40 bin dolara yakın olsa da geçmesi için biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum .. Fakat özellikle balina alışlarının devam edeceği varsayımına dayanarak sanırım daha iyi fiyatları da görebiliriz.

valla haluk abi ben şunu anladım fiyatların uçması bir fomoya bakar grafik falan hak getire güzel bir hareketlenmede zıplar gider takipteyiz bakalım😎

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri