Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Acemi Sayfamıza Destek Olurmusunuz?

Theleoncoin

Whale
Moderatör
1.png

Geçen sene bu zamanlar hayata sessiz sedasız bir girişim getirdik amacımız eşimin ve benim evde boş zamanımızda eğlenmek ve ufakta olsa kazanç sağlamaktı. Önceleri www.seyyahmisali.com sitemizi hayata geçirdik ilk ay itibari il şirketlerden reklam almaya başladık. tabi bu ilk ay şubat ayına denk geldi. Artan iş yoğunluğum maddi ve manevi yaşadığımız sıkıntılar nedeni ile siteyi ve projeyi geri attık. Geçen ay itibari ile sıfırdan başlar gibi başladık ve youtube içeriklerimizde yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyor. Tabiki çekimde ve editlemede acemiyiz. bir videoyu 10 kere baştan yapmak zorunda kaldım bu hafta 🙂 acemi sayfamıza destek olursanız sevinirim( bu arada logoyu da kendim deneme yanılma yaptım)

youtube: https://www.youtube.com/@SeyyahMisali
İnsatgram: @seyyahmisalii

18/09/2024 Güncelleme

Arkadaşlar bir süredir yapay zeka ile içerik oluşturma konusunda uğraş veriyorum. Farklı kanallar açtım ve yönetimini yaptım güzel gidenler oldu. Güzel başlayıp birden duranlar var( nedenini bulamadım birden 10 K izlenmeden sıfıra düştü) . Son olarak da Bitherin için video yarışmasına video yaparken maden bir video ile başladım farklı bir konsept oluşturayım dedim. ve https://www.youtube.com/@DijitalZekaKafasi kanlını açtım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum son bir kaç ayda 100 den fazla kanal açıp video paylaştım arkadaşlara başladım. Çünkü kamplar yorucu oluyordu hem çekimi hem de yayınlanması epey yorucu ama rahatlatıcıydı. Şimdi de böyle bbir kanal ile günlük haber ve eğitimler yapacağım önerilerinizi bekliyorum. PC çöktü o yüzden zorlu oluyor ama önerileriniz ile desteğe ihtiyacım var.
Amacım tamamen ücretsiz programlar kullanarak video oluşturmak kullancığım ücretli yapay zeka modelleri de var. Bunların tanıtım ve eğitimleri yazılı olarak hazır videoları da kanalın konseptinde yayınlanacak az daha büyüsün diye bekliyorum : kanala desteklerinizi bekliyorum. (Amaç gereği elimdeki çok aboneli kanalları kullanmıyorum sıfırdan başlama çabası içindeyim)

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 16515

Geçen sene bu zamanlar hayata sessiz sedasız bir girişim getirdik amacımız eşimin ve benim evde boş zamanımızda eğlenmek ve ufakta olsa kazanç sağlamaktı. Önceleri www.seyyahmisali.com sitemizi hayata geçirdik ilk ay itibari il şirketlerden reklam almaya başladık. tabi bu ilk ay şubat ayına denk geldi. Artan iş yoğunluğum maddi ve manevi yaşadığımız sıkıntılar nedeni ile siteyi ve projeyi geri attık. Geçen ay itibari ile sıfırdan başlar gibi başladık ve youtube içeriklerimizde yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyor. Tabiki çekimde ve editlemede acemiyiz. bir videoyu 10 kere baştan yapmak zorunda kaldım bu hafta 🙂 acemi sayfamıza destek olursanız sevinirim( bu arada logoyu da kendim deneme yanılma yaptım)

abone olmuşum hocam 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 16515

nacizane tavsiyem youtube kullanıcı adını değiştirmeniz olacak
seo bakımında site adı ve youtube ve diğer mecralar kesinlikle arama etiketi olmalı.
daha çok sonuçlarda çıkarsınız.

unutmadan youtubede username ayda 2 defa değişiyor diye biliyorum mesela
karavan
gezgin
vb kelimeler ile arama terimlerine bakmanız.
seyyah misali bir arama terimi değil ve kolay ulaşılabilir değil.
tabi sizin iş fikirlerinizi bilemem fakat kullanıcı gözüyle bakmak gerekiyor.

nacizane tavsiyem youtube kullanıcı adını değiştirmeniz olacak
seo bakımında site adı ve youtube ve diğer mecralar kesinlikle arama etiketi olmalı.
daha çok sonuçlarda çıkarsınız.

unutmadan youtubede username ayda 2 defa değişiyor diye biliyorum mesela
karavan
gezgin
vb kelimeler ile arama terimlerine bakmanız.
seyyah misali bir arama terimi değil ve kolay ulaşılabilir değil.
tabi sizin iş fikirlerinizi bilemem fakat kullanıcı gözüyle bakmak gerekiyor.
artistik olsun diye gezgin anlamında seyyah seçtik hocam farkındayım yanlış seçtiğimizin tüm her şeyi bu şekilde yapında ger dönemedim. Bir şekilde değiştirmem gerek farkındayım

logo banner yapamıyorsanız bile hocam kesinlikle ai kullanarak güzel bir kaç çalışma çıkartın.
aşağıda konsoldaki 500 hatalarını giderin.
1699376972150.webp

wp supercache kurulu değilse kurun hocam.

link yapısı sağlıklı değil kalıcı bağlantılardan bunları kesinlikle düzeltin.

ai ile bir kaç örnek resim ekledim.
6810085c-e397-4f08-b808-fdf0bd8ad5d0.webp

3efada76-8d64-441c-bd83-258804b3d230.webp

artistik olsun diye gezgin anlamında seyyah seçtik hocam farkındayım yanlış seçtiğimizin tüm her şeyi bu şekilde yapında ger dönemedim. Bir şekilde değiştirmem gerek farkındayım
biran önce dönmezseniz ileride dahja zor olacaktır.

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri