- BNB
- 0,00073174
Geçen sene bu zamanlar hayata sessiz sedasız bir girişim getirdik amacımız eşimin ve benim evde boş zamanımızda eğlenmek ve ufakta olsa kazanç sağlamaktı. Önceleri www.seyyahmisali.com sitemizi hayata geçirdik ilk ay itibari il şirketlerden reklam almaya başladık. tabi bu ilk ay şubat ayına denk geldi. Artan iş yoğunluğum maddi ve manevi yaşadığımız sıkıntılar nedeni ile siteyi ve projeyi geri attık. Geçen ay itibari ile sıfırdan başlar gibi başladık ve youtube içeriklerimizde yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyor. Tabiki çekimde ve editlemede acemiyiz. bir videoyu 10 kere baştan yapmak zorunda kaldım bu hafta 🙂 acemi sayfamıza destek olursanız sevinirim( bu arada logoyu da kendim deneme yanılma yaptım)
youtube: https://www.youtube.com/@SeyyahMisali
İnsatgram: @seyyahmisalii
18/09/2024 Güncelleme
Arkadaşlar bir süredir yapay zeka ile içerik oluşturma konusunda uğraş veriyorum. Farklı kanallar açtım ve yönetimini yaptım güzel gidenler oldu. Güzel başlayıp birden duranlar var( nedenini bulamadım birden 10 K izlenmeden sıfıra düştü) . Son olarak da Bitherin için video yarışmasına video yaparken maden bir video ile başladım farklı bir konsept oluşturayım dedim. ve https://www.youtube.com/@DijitalZekaKafasi kanlını açtım yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum son bir kaç ayda 100 den fazla kanal açıp video paylaştım arkadaşlara başladım. Çünkü kamplar yorucu oluyordu hem çekimi hem de yayınlanması epey yorucu ama rahatlatıcıydı. Şimdi de böyle bbir kanal ile günlük haber ve eğitimler yapacağım önerilerinizi bekliyorum. PC çöktü o yüzden zorlu oluyor ama önerileriniz ile desteğe ihtiyacım var.
Amacım tamamen ücretsiz programlar kullanarak video oluşturmak kullancığım ücretli yapay zeka modelleri de var. Bunların tanıtım ve eğitimleri yazılı olarak hazır videoları da kanalın konseptinde yayınlanacak az daha büyüsün diye bekliyorum : kanala desteklerinizi bekliyorum. (Amaç gereği elimdeki çok aboneli kanalları kullanmıyorum sıfırdan başlama çabası içindeyim)
Dijital Zeka Kafası
Dijtial Zeka Kafası - Kripto Paralar, Yapay Zeka, Teknoloji ve İnternetten Kazanma Sırları! Merhaba! Dijtial Zeka Kafası kanalına hoŠgeldiniz! Kripto paralar, yapay zeka, teknoloji ve internetten para kazanma konularında güncel haberler, analizler ve ipuçları sunuyorum. Neler...
www.youtube.com
Son düzenleme: