Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

ACİLL... Desteklerinizi Bekliyoruz

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Diyarbakır da görev yapan öğretmen arkadaşımızın SMA hastası çocuğu için başlattığımız kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz. İmzalı Amed spor forması çekilişi ile özel bir forma kazanabilir hemde Muhammed e umut olabilirsiniz.

Şahsım adına forum kazançlarımızı almanızı ve sitemiz adına bağış yapmanızı talep ediyorum.

@SatoshiTURK @Vonzarovich @Teknik Analiz @Schumacher @kamrey @Bazinga @Doktor @yecele @immortal_code @foryoubtc09 @CelalCenk @mrxfloud @Taiga

çekilişe katılmadım. fakat azda olsa forum adına bağış yaptım.
umarım evladımız iyileşir. allah kimseye evlat acısı göstermesin.
--------------------------------------------------------------------------------------------
ayrıca aşağıdaki konudaki kişiye de bilgi vereceğim eğer konu geçerliliği varsa konudan dönüş olursa yani 100 dolar atarsa bilgi verin bana. @vaspartov

@foryoubtc09
@Schumacher
@Theleoncoin

Talebiniz üzerine bakiyeleriniz ( çok detaylı hesaplamadım, yukarı yuvarladim direkt) bağış olarak gönderilmiştir. Dekont ektedir.

Ayrıca forum yönetimi adına da ayrı bir bağış yaptım.

Forma falan istemiyorum. Şifasını bulsun yeter.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Benim de bakiyem forum adına bağışlanabilir. Allah’ım şifa versin inşallah
Konu başlığında acil yazdığı ve mesajım dünden beri görülmeyip geriye düştüğü için hem süreci hızlandırmak hem de farklı kanaldan bağış girişi olsun diye bağışımı forum üzerinden sizin aracılığınız değil de 6321’e sms atarak yapacağım. Kampanyanın gidişatı hakkında bilgilendirme yaparsanız gerekirse ek bağış daha yapabilirm. Allah’ım şifa versin inşallah.

Konu başlığında acil yazdığı ve mesajım dünden beri görülmeyip geriye düştüğü için hem süreci hızlandırmak hem de farklı kanaldan bağış girişi olsun diye bağışımı forum üzerinden sizin aracılığınız değil de 6321’e sms atarak yapacağım. Kampanyanın gidişatı hakkında bilgilendirme yaparsanız gerekirse ek bağış daha yapabilirm. Allah’ım şifa versin inşallah.
forum adına bağış yapıldığı için yazmak istemedim, bakiyenizede dokunmakta istemedim 🙂
fakat kendinizin yapması beni gerçekten sevindirdi.
iyi ki varsınız.

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri