Neler yeni

ADA Hard Fork Sonrası Ada Classic, Ada Cash Gelebilir mi?

cardano-ada.webp

Ethereum katili olarakta bilinen ADA daha önce duyurusunu yapmıştı,

1 Mart olabileceği söylenen ve daha sonra 2 Mart'ta saat 00:44:51'de tarihine alınan güncelleme bizlere neler sunacak.

Bu update bir Hardfork Combinator tarafından gerçekleştirilecek, Bu daha önceleri bitcoin ve ethereum'da gördüğümüz zincir bölünmesi (Çatallama) şeklinde olmayacak
Yani Cardano biriminde Bitcoin CASH ve Ethereum Classic gibi para birimleri oluşturulmayacak.

Bu yeni güncelleme ile Token Builder geliyor arkadaşlar, Yani Cardano Ada tabanlı Token'lar üretilebilecek. Doğal olarak artık ADA çok varlıklı bir network durumuna yükselmiş olacak.

Zirve Akıllı Kontratlar ve Ethereum'un yeri, Bu güncellemede Gougen adı verilen bir network yapısına ulaşılacak ve Akıllı Sözleşmeler Cardano ile hayatımıza girecek.

Daha önce bir kaç konumda bahsetmiştim arkadaşlar, Cardano Ekibi çok sağlam ve tek amacı Ethereum'un yerini almak
Bu yüzden Ethereum 'un DEFİ karşısında Cardanı elini oldukça güçlendiriyor anlamına gelebilir.

Dot ve Ada gerçekten ethereum'a kafayı takmış durumda bakalım, Bugün kartlar yeniden dağıtıldı ve Cardano 3. Sıraya yerleşti...

YTD

eth bir süre piyasa da tekel gibiydi tron ve bsc ağına kadar ne kadar fazla ağ demek o kadar fazla çekişme demek buda tabi ki en son kullanıcıya büyük etkiler demek hiç bir zaman bir tokenişn fanı olmadım ve açıkcası hangi taraf bana daha az ücret ödetiyorsa o tarafta kalmayı tercih ettim umarım başarılı ola bilir yeni tokenler çıkartırlarmı bilmiyorum ama bu ve önümüzde ki dönem gzel proje ve bounty / airdroplar bekliyorum özellikle de okuduğum ve gördüğüm yabancı konular bunları doğruluyor umarım bu sene güzel kazançlar elde ederiz ..

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri