cemkaya44
Newbie
- BNB
- 0,00000150
Başlıklarımızın tamamını büyük harf yapmayalım, Yazıları okunacak şekilde yazalım...
Bu dünyada ağaç olsak ne kadar güzel olurdu. Gökyüzü sahibi ayrıca yeryüzününde. Onlara bakıp hayran kalmamak mümkün değil. Kocaman gövdesinin altında uzanıp kitap okumak o kadar zevkli ki. Dallarının altında uzanmak o kadar güzel ki. Ağaçlar huzurun kaynaklarından bir tanesidir. Eğer görmeyi başarırsak huzuru sonuna kadar hissederiz. Ben ağacı anlattım ama gerçek olanı şimdi anlatacağım. Bir ağacın dünyasını, onun gözünden görmek çok anlamlı birşeydir. Yakınındaki en yakın ağaca bak ve onun ne kadar muazzam olduğunu bir hisset. Uzun gövdesi, dalları, ve en önemlisi bir kalbi. Evet bir kalp. Onların gövdesi büyük olabilir ama kalpleri daha da büyük. Bizim bildiğimiz ağaçlar insanlara oksijen verir ama asıl gerçek olan bütün insanlığa huzurunu vermesi. Bir ağaç bizimle huzurunu paylaşıyor kolaymı? Biz dışarı çıkıyoruz sakinleşmek için ne yapıyoruz? Derin derin nefes alıyoruz ve sakinleşiyoruz. Bunun asıl sebebi bize kalbini ve huzurunu veren ağaçlardır. Herkesin hayali vardır değilmi? Çoğu kişinin hayali ormanda sessiz sakin güzel bir gün geçirmek yada yaşamak. Bunun sebebi nedir sence? Ağaç dediğin şey sadece odun parçasından oluşmaz. Bize bütün duygusu, umudunu verirken onu odun parçası diye görmemiz hata olur. Bilki onunda duyguları var. Bize huzur verdikçe oda mutlu oluyor. Sadece görmen lazım bize değer veren bu ağaç bizim için bir huzur kaynağı. Anlamı olan bir fidan gibi onun içinde huzurdan başka birşey yoktur inan bana...