Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ahh btc eridik bittik!!!

Anlayan beri gelsin bu nasıl bir düşüştür hey haat! Şu düşmeler biz almadan önce olsaydı ne olurdu sanki 😏
Benim durumumda ne çok insan vardır eminim, söylentileri duyar gibiyim "ben alınca düşüyor satınca yükseliyor. ?"
Üç beş günde para nasıl erir birebir şahit olmanın haklı isyanını yaşıyorum. Daha ne kadar devam edecek acaba birileri içime buzlu su serpsin ?

Aaa bir taraftan isyan bayrağını çekerken diğer yandan satoshiTURK bana btc verdiğini söylüyor çok teşekkür ederim ?Bu platformda olmak yeterince güzel zaten bide üstüne btc kazanmak künefe üstü dondurma gibi oldu ???
@SatoshiTURK ??

Bitcoin’in değer kaybında, daha sonra sayacağımım diğer nedenlerle beraber Elon Musk’ın açıklamaları etkili oldu. Tesla CEO’su, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in son derece merkezi olduğunu iddia etmiş ve Tesla’nın Bitcoin’lerini satabileceğini veya sattığını ima etmişti. Bu açıklama, yakın zaman içinde Bitcoin fiyatında ilk hızlı aşağı yönlü hareketi getirdi. Musk, daha sonra Tesla’nın Bitcoin satmadığını söylese de bu kripto paranın toparlanıp devam eden aşağı yönlü trendi tersine çevirmesini sağlayamadı. Ayrıca çin yasağı söylentisi de mevcut örnek olarak Çin Bitcoin’i yasakladı” haberleri, daha önce pek çok defa görüldü. 2017 yılının Eylül ayında Çin’de kripto paralara karşı sıkı önlem alınmış, borsalar ve ICO’lar kapanmaya zorlanmıştı. Öte yandan ülkede hem madencilik endüstrisi hem de bireylerin kripto para alımları artarak devam etti, sektör gelişimini sürdürdü.Son olarak Elon Musk’ın açıklamalarıyla beraber gelen düşüşten sonra, hareketin aşağı yönlü olarak devam edebileceği teknik grafiklerde de görülüyordu. Önceki gün teknik analistimiz Mert Bozkurt’un ortaya koyduğu grafik analizinde Harmonik Butterfly Pattern oluşumu gereği düşüşlerin 37 bin dolarlara kadar devam edebileceği vurgulanmıştı. Son olarak edindiğim bilgilere göre ani bi düşüş ve değer kaybı ile bitcoin alımı sonlanıcak ancak toparlamasıyla beraber tekrar piyasada adını duyurur

Forum istatistikleri

Konular
13.883
Kullanıcılar
6.960
Son üye
asilzade
Geri