Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

AI Marketing - Yatırımsız Uğraşsız Cashback Reklam Kazancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bonarous

Influencer
Merhaba,

Başka bir forumda gördüğüm bir HYIP siteyi tanıtmak istedim. Üye olup, $50 hediye çekini kullanıp para kazandıklarını iddia etmişler. Yatırım gerektirmediği için paylaşıyorum. İddiaya göre artificial intelligence yani yapay zeka ile Google'ın çerezleri gibi bir sistem kurulmuş, biz para yatırarak reklam bakiyesi satın alıyoruz, bu yapay zeka robotu da 1000'e yakın sitede bizim referral kodumuzla satış yapıyor, her ay yatırdığımızın %35 - %40 kadar karını kazanıyoruz. Tabi ki bunların hepsi YALAN.

Bildiğimiz gibi bu tür sitelerin ömrü genelde 4-5 ay oluyor. Daha kısa / daha uzun sürenler var.

https://ai.marketing/en/campaign/brkla0r2sj referanslı ne işe yarıyor bilmiyorum sanırım $50 gift carddan bana %5 pay verecek
https://ai.marketing/en/campaign bu da referanssız link ama siz referanslıdan kaydolun 🙂

Bu linkten SIGN IN | SIGN UP bölümünden karşımıza çıkan dört seçenekten en baştakiyle kayıt oluyoruz (inb network). Google, VK veya WeChat ile bağlanmamak daha iyiymiş neden bilmiyorum. Başka yerlerde kullanmadığımız şifre ile kaydolalım çünkü oraya dahi güvenemedim. 🙂

Kaydolduktan sonra sol navigasyondan Top Up'a gidiyoruz, Select Method yazan yerde en üstte Gift Certificate var, onu seçerek DZ9D-1VTU-9ENQ-W76O bu kodu giriyoruz. Bu kod bize $50 ücretsiz reklam bakiyesi veriyor. Reklam bakiyesi $50 olduktan sonra 48-72 saat içinde yapay zeka botu çalışmaya başlayarak bize gelir kazandırmaya başlayacakmış. 🙂

My advertising bölümünde robot status AT WORK olduğunda çalışmaya başlayacak. Zaten oradaki grafikleri anlarsınız.

Minimum ödeme tutarı $100. Whois'ten domain bilgilerine baktım 2015'te kaydedilmiş ama site ne kadar zamandır açık bilmiyorum. Siteye KESİNLİKLE YATIRIM YAPMAYIN. Bedava bakiyeyle hesapta $100 birikene kadar site kapanmazsa paramızı çekeriz, kapanırsa bir şey kaybetmeyiz.

Telegram kanalındaki görselleri ekleyeyim:
1613601755617.webp

1613601778433.webp

1613601797221.webp

Yatırım tavsiyesi değildir. Sorumluluk reddi beyanı ve feragatname imzamda yer almaktadır.

Konu güncellenmişken tekrar girip baktım, robotum çalışmaya başlamamış.

Hocam size zahmet başlarsa konuyu günceller misiniz ben de kendiminkini takip ediyorum bakalım başlıaycak mı
Bot çalışıyor. Sözde 4 satış yapıp $8,18 cashback kazanmış. 🙂

Ben bu siteye çok önceden girdim. Reklam için verdiği krediyi kullandım paralara geldi güya ama çekemedim bir türlü bize verdiği 50 doları geri mi yatırmamız gerekiyor.

Ben bu siteye çok önceden girdim. Reklam için verdiği krediyi kullandım paralara geldi güya ama çekemedim bir türlü bize verdiği 50 doları geri mi yatırmamız gerekiyor.
Öyleymiş herhalde. Ben de birkaç kez baktıktan sonra hiç girmedim.

Site hakkında güncel bir ödeme kanıtı sunuluncaya kadar SCAM bölümüne alıyoruz...

----------SCAM-------------

İlgili bölüme taşındı . Konu kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.729
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri