SavKripto
Trader
- BNB
- 0,00002700
Saygı değer hocalarım 2 aydır geceli gündüzlü kafa patlatarak solidity dilinde akıllı sözleşme yarattım . Özellikleri sırası ile ;
#### Ana Özellikler
- **ERC20 Standart Uygulaması**: Standart ERC20 fonksiyonlarını (`totalSupply`, `balanceOf`, `transfer`, `allowance`, `approve`, `transferFrom`) ve olaylarını (`Transfer`, `Approval`) uygular.
- **Başlangıç Arzı**: Sözleşme dağıtıcıya başlangıçta 1,5 trilyon token tahsis edilmiştir.
#### Yönetim ve Kontrol
- **Sahip**: Sözleşme dağıtıcı başlangıç sahibi olup, yönetimsel fonksiyonları gerçekleştirebilir.
- **Beyaz Liste & Kara Liste**: Sahip, adresleri beyaz listeye veya kara listeye ekleyip çıkarabilir.
- **Durdurma ve Başlatma**: Sahip, sözleşmeyi durdurup başlatabilir, durdurulduğunda belirli fonksiyonlar kısıtlanır.
#### Vergilendirme ve Ödüller
- **Alım Vergisi**: %5
- **Satış Vergisi**: %9
- **Ödül Oranı**: Verginin %1'i ödül olarak dağıtılır.
- **Ödül Havuzu**: Vergi toplanan ve ödül dağıtılan adres.
- **Ödülleri Talep Et**: Kullanıcılar biriken ödülleri talep edebilir.
#### Anti-bot Önlemleri
- **İşlem Gecikmesi**: Anti-bot amacıyla işlemler arasında 30 saniye gecikme.
- **Anti-bot Etkinleştirme/Devre Dışı Bırakma**: Sahip anti-bot önlemlerini etkinleştirip devre dışı bırakabilir.
#### İşlem Sınırları
- **Maksimum Transfer Miktarı**: Sahip tarafından belirlenebilen tek bir işlemde transfer edilebilecek maksimum miktar.
#### Ek Fonksiyonlar
- **Yakma**: Sahip tokenları yakabilir, toplam arzı azaltır.
- **Basım**: Sahip yeni token basabilir, toplam arzı artırır.
- **Talep Etmeden Transfer**: Ödülleri talep etmeden token transferine izin verir.
- **Yeniden Giriş Koruması**: `nonReentrant` modifiyeri kullanarak yeniden giriş saldırılarına karşı korur.
#### Olaylar
- **Whitelisted**: Bir adres beyaz listeye eklendiğinde tetiklenir.
- **Blacklisted**: Bir adres kara listeye eklendiğinde tetiklenir.
- **RemovedFromWhitelist**: Bir adres beyaz listeden çıkarıldığında tetiklenir.
- **RemovedFromBlacklist**: Bir adres kara listeden çıkarıldığında tetiklenir.
- **BuyTaxRateChanged**: Alım vergi oranı değiştirildiğinde tetiklenir.
- **SellTaxRateChanged**: Satış vergi oranı değiştirildiğinde tetiklenir.
- **RewardRateChanged**: Ödül oranı değiştirildiğinde tetiklenir.
Bu sözleşme, anti-bot önlemleri, vergi ve ödül mekanizmaları ve sahip tarafından kontrol edilen yönetim özellikleri gibi birçok gelişmiş özelliğe sahip Defi bir sözleşme.
Şimdi il etapta sözleşmeyi binance test ağına aktardım.Trasnfer işlemi hariç tüm fonksiyonlar yakma,basma,antibot aktif-kapalı,pause-unpause vs vs vs tüm özellikleri çalıştı. Çözmeye çalıştım ancak işin içinden çıkamadım. Ve şuan yeniden Remix İDE ortamında derleyip deploy edip bir daha test etmek istedim ama bu sefer hiç test ağına ( meta mask cüzdana ) atamıyorum. ALLAH rızası için yardım edin bana imdaaat diye bağırıcam 😀
Şuan Aldığım hatayı videoya aktardım. SatoshiTürk Hocam imdaaat
#### Ana Özellikler
- **ERC20 Standart Uygulaması**: Standart ERC20 fonksiyonlarını (`totalSupply`, `balanceOf`, `transfer`, `allowance`, `approve`, `transferFrom`) ve olaylarını (`Transfer`, `Approval`) uygular.
- **Başlangıç Arzı**: Sözleşme dağıtıcıya başlangıçta 1,5 trilyon token tahsis edilmiştir.
#### Yönetim ve Kontrol
- **Sahip**: Sözleşme dağıtıcı başlangıç sahibi olup, yönetimsel fonksiyonları gerçekleştirebilir.
- **Beyaz Liste & Kara Liste**: Sahip, adresleri beyaz listeye veya kara listeye ekleyip çıkarabilir.
- **Durdurma ve Başlatma**: Sahip, sözleşmeyi durdurup başlatabilir, durdurulduğunda belirli fonksiyonlar kısıtlanır.
#### Vergilendirme ve Ödüller
- **Alım Vergisi**: %5
- **Satış Vergisi**: %9
- **Ödül Oranı**: Verginin %1'i ödül olarak dağıtılır.
- **Ödül Havuzu**: Vergi toplanan ve ödül dağıtılan adres.
- **Ödülleri Talep Et**: Kullanıcılar biriken ödülleri talep edebilir.
#### Anti-bot Önlemleri
- **İşlem Gecikmesi**: Anti-bot amacıyla işlemler arasında 30 saniye gecikme.
- **Anti-bot Etkinleştirme/Devre Dışı Bırakma**: Sahip anti-bot önlemlerini etkinleştirip devre dışı bırakabilir.
#### İşlem Sınırları
- **Maksimum Transfer Miktarı**: Sahip tarafından belirlenebilen tek bir işlemde transfer edilebilecek maksimum miktar.
#### Ek Fonksiyonlar
- **Yakma**: Sahip tokenları yakabilir, toplam arzı azaltır.
- **Basım**: Sahip yeni token basabilir, toplam arzı artırır.
- **Talep Etmeden Transfer**: Ödülleri talep etmeden token transferine izin verir.
- **Yeniden Giriş Koruması**: `nonReentrant` modifiyeri kullanarak yeniden giriş saldırılarına karşı korur.
#### Olaylar
- **Whitelisted**: Bir adres beyaz listeye eklendiğinde tetiklenir.
- **Blacklisted**: Bir adres kara listeye eklendiğinde tetiklenir.
- **RemovedFromWhitelist**: Bir adres beyaz listeden çıkarıldığında tetiklenir.
- **RemovedFromBlacklist**: Bir adres kara listeden çıkarıldığında tetiklenir.
- **BuyTaxRateChanged**: Alım vergi oranı değiştirildiğinde tetiklenir.
- **SellTaxRateChanged**: Satış vergi oranı değiştirildiğinde tetiklenir.
- **RewardRateChanged**: Ödül oranı değiştirildiğinde tetiklenir.
Bu sözleşme, anti-bot önlemleri, vergi ve ödül mekanizmaları ve sahip tarafından kontrol edilen yönetim özellikleri gibi birçok gelişmiş özelliğe sahip Defi bir sözleşme.
Şimdi il etapta sözleşmeyi binance test ağına aktardım.Trasnfer işlemi hariç tüm fonksiyonlar yakma,basma,antibot aktif-kapalı,pause-unpause vs vs vs tüm özellikleri çalıştı. Çözmeye çalıştım ancak işin içinden çıkamadım. Ve şuan yeniden Remix İDE ortamında derleyip deploy edip bir daha test etmek istedim ama bu sefer hiç test ağına ( meta mask cüzdana ) atamıyorum. ALLAH rızası için yardım edin bana imdaaat diye bağırıcam 😀
Şuan Aldığım hatayı videoya aktardım. SatoshiTürk Hocam imdaaat
Watch Screen recording 2024-05-30 02.30.57 | Streamable
Watch "Screen recording 2024-05-30 02.30.57" on Streamable.
streamable.com