Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Nasıl Al Sat Nasıl Yapılır?

EfeKaan

Speculator
Merhabalar, BNB al sat yaparak kazanmak istiyorum. Herhangi bir altcoin de olabilir, al sat yapmanın incelikler, dikkat etmemiz gereken noktalar, takip etmemiz gereken yerler nelerdir? Hangi analiz yöntemini kullanmalıyız.

hocam temel olarak rsı indikatörünü öneririm internette bakabilirsiniz işleyiş sistemine
ayrıca analiz vs önemli tabi de sizin ne istediginiz önemli taş gibi iradeniz olacak diyeceksiniz ki 300 den aldım 340 dan satacam ve oraya gelince eliniz titremicek satacaksınız isterse 380 400 olsun siz hedefinizi aldım mı çıkacaksınız
zarar içinde aynı stop a geldiyseniz eliniz titremeden çıkmayı bilmelisiniz

Cevabınız için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi iradeliyim kafama koyduğum yerden satıyorum ama bu şekilde yaptığım için 100 olacak karım 50 oldu bunlar beni biraz caydırıyor irademi kırıyor. Stop loss yapacağım fakat piyasa çok hareketli olduğu için anında 10-20 puan fark edip çıkabiliyor boşuna yapmış olmayayım burası da kafamı karıştırdı biraz

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri