Sbr.ysin0
Newbie
- BNB
- 0,00000600
Merhaba "Satoshiturk" Ailesi
Bugün daha önceden bahsettiğim bir konu olan "Alev Alev" dizisine yeniden bakalım.
Dizi yakın zaman da çıkmış olup Türk Halk televizyonunda gösterime sunulmuştur.
Konusunu önceden yazdığım yerden okuyabilirsiniz veya diziyi kendiniz izleyebilirsiniz.
Geçtiğimiz Perşembe yeni bölümü çıkmış olup benim de yeni izlemeye fırsatım oldu.
Günümüz EŞİTLİĞİNE(ADALET) ve KADINLARA YÖNELİK ŞİDDETE SESSİZ KALMA etiketini kullanarak izleyenlere mesaj vermek istenmiştir.
Kısaca bir topluma ulaşmak istiyorsanız bunu en çok baktıkları yere yapıştırın.
Ülkemiz de, en çok televizyon izleyen sıralamasında 330 dakika ile birinciyiz...
Sizce de aşırı zeki bir davranış değil mi??
Size söylemek istediğim hiç diziyi izlemediyseniz bile dizinin sadece "02:21:06" dakikasına alıp izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmayacağınıza garanti verebilirim.
Sadece söylemek istedim içimde kalan bu konu hakkında birsürü duygu var.
Sadece sessiz kalmayın...
İyi günler dilerim...
Bugün daha önceden bahsettiğim bir konu olan "Alev Alev" dizisine yeniden bakalım.
Dizi yakın zaman da çıkmış olup Türk Halk televizyonunda gösterime sunulmuştur.
Konusunu önceden yazdığım yerden okuyabilirsiniz veya diziyi kendiniz izleyebilirsiniz.
Geçtiğimiz Perşembe yeni bölümü çıkmış olup benim de yeni izlemeye fırsatım oldu.
Günümüz EŞİTLİĞİNE(ADALET) ve KADINLARA YÖNELİK ŞİDDETE SESSİZ KALMA etiketini kullanarak izleyenlere mesaj vermek istenmiştir.
Kısaca bir topluma ulaşmak istiyorsanız bunu en çok baktıkları yere yapıştırın.
Ülkemiz de, en çok televizyon izleyen sıralamasında 330 dakika ile birinciyiz...
Sizce de aşırı zeki bir davranış değil mi??
Size söylemek istediğim hiç diziyi izlemediyseniz bile dizinin sadece "02:21:06" dakikasına alıp izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmayacağınıza garanti verebilirim.
Sadece söylemek istedim içimde kalan bu konu hakkında birsürü duygu var.
Sadece sessiz kalmayın...
İyi günler dilerim...