gkkrlmz
Speculator
- BNB
- 0,00002500
Herkese merhaba arkadaşlar Alice'de anlık olarak %30bin bir yükseliş var balinaların yebi gözdesi Alicemi acaba
10 dolar bile fazla ona şuan bence. Şişirdiler. Yarın patlamasa iyidir. Ortada oyun yok. Kullanım alanı yok. 2022 başına kim öle kim kala. Gelişme olmadan fiyat hareketi de olmayacak bir kripto paraya bu ilgi bence Fomo dan başka birşey değildir. Göreceğiz bakalım. İnşallah ben haklı çıkmam da herkes kazanır. Milleti sirkelemezler.Bence gayet normal, ilk defa borsaya girdiği için yüzdelik çok fazla gösteriyor, birde arzı çok az 100m, haliyle %2000 olduğunu görenlerede zıpladı Alice'ye, üzüldüğüm şey 15 dolardan gördüm ilk açıldığında arzını bilmiyordum yoksa mutlaka alım yapardım 15 dolar fazla geldiği için almadım neyse fırsatlar bitmez bakalım daha ne kadar fırsat kaçıracaz 🙂 😀
Sanırım yatırımcılara ön satış fiyatı da 0,10 dolarmış...Borsaların çakallığı o. Çıkış fiyatı 0.10 dolar göründü. O fiyattan kimse alıp satamamıştırö aynı saniye içinde 60 dolar. Sonra da aşağıya indi. Ama o oranı gören Fomo ya çok güzel kapılıyor
Aynen hocam zaten Fomo dan başka birşey değil fakat arzı az olduğu için ilerde değerleneceğini düşünüyorum, şuan silkeleme moduna girecek büyük ihtimal.10 dolar bile fazla ona şuan bence. Şişirdiler. Yarın patlamasa iyidir. Ortada oyun yok. Kullanım alanı yok. 2022 başına kim öle kim kala. Gelişme olmadan fiyat hareketi de olmayacak bir kripto paraya bu ilgi bence Fomo dan başka birşey değildir. Göreceğiz bakalım. İnşallah ben haklı çıkmam da herkes kazanır. Milleti sirkelemezler.
ben binance kullanmıyorum banda arkadaş gönderdi bu ne yapıyor diye bir sorayım dedim yeni listelendiğini sonradan anladım bendeYüzde 30k degil 0 dan piyasaya çıktıgı için o fiyat öyle
yeni listelemelerde normal fiyat bence. tam hatırlamıyorum ama zcash 9bin dolardan mı 6bin dolardan mı giriş yapmıştı bir ara madenini yapmıştık ilk çıktığı zamanlarda. tabi o fiyatlardan satamamıştık10 dolar bile fazla ona şuan bence. Şişirdiler. Yarın patlamasa iyidir. Ortada oyun yok. Kullanım alanı yok. 2022 başına kim öle kim kala. Gelişme olmadan fiyat hareketi de olmayacak bir kripto paraya bu ilgi bence Fomo dan başka birşey değildir. Göreceğiz bakalım. İnşallah ben haklı çıkmam da herkes kazanır. Milleti sirkelemezler.