Hitasyurek
Expert
- BNB
- 0,00013400
Herkesin bildiği gibi son zamanlar da çok fazla popüler oyunlar var , bunların başın da gelen ise Wax ağın da çalışan Allien world bir çok kavram kart vesaire aklınızı karıştırdıysa çok kolay karşılaştırma yapa bileceğiniz bir site var www.awstats.io bu site gezegenleri çok kolay bir şekil de karşılaştırmanızı , sizin en iyi kazım yerini bulmanıza kadar yardımcı oluyor gelin birlikte inceleyelim .
Öncelikle sitemize gidiyoruz , tıkla git
Üst tarafta bir menü imgesi var burası bizim için önemli olan kısım
Burada bizim için önemli olan 3 kısım var
Land Kazım yapmak için kendimize bir bölge bulalım
Öncelikle gördüğünüz gibi boş kutular var bu kutuların anlamlarını yanlarına yazdım
Gezegen seçimi yapmak için gezegenlerin için de ki havuza bakmamız gerekiyor ne kadar tlm var ? bu bizim kazandığımız tlm miktarını arttıracaktır .
Charge oranı sizin ne kadar süre de bir madencilik yapacağınızı söyler
Komisyon Bölge sahibinin sizin madenciliğinizden aldığı komsyon oranıdır . örneğin 100 tlm kazandınız komisyon %8 8 tlm bölge sahibine 92 tlm size gelir
Nadirlik bölgenin değerini belirler bizi çok iglilendirmiyor
Mining kısmı Tlm kazarken ne kadar tlm kazanacağınızı gösterir
x ve y haritada ki yerini ifade eder
Mint ne olduğunu bende bilmiyorum
Pow kazım hızını arttırır
Açıklama , bölgelerin genel adları vardır ve bu bölgelerin adlarına göre verimliliği vardır liste hemen altta .
Nft düşme oranı ne kadar yüksek nft çıkarma şansınız artar ,
User bölge sahibini temsil eder .
Örnek bir seçim yaptım seçimlerime göre uygun olan yerleri bana kordinat olarak gösteriyor .
Shinig kısmı
Gördüğünüz gibi nft kartlarıının nadirliği , çıkma oranları gibi şeyler listelenmektedir
Promos kısmı
Seçtiğiniz bölge de seçtiğiniz son saat aralığın da ne kadar tlm kazanılmış , ne kadar nft düşürüldüğünü gösteren kısım meraklısına istatistikler 🙂
Umarım konum anlaşılır ve faydalı olmuştur , herkese iyi forumlar
Öncelikle sitemize gidiyoruz , tıkla git
Üst tarafta bir menü imgesi var burası bizim için önemli olan kısım
Burada bizim için önemli olan 3 kısım var
Land Kazım yapmak için kendimize bir bölge bulalım
Öncelikle gördüğünüz gibi boş kutular var bu kutuların anlamlarını yanlarına yazdım
Gezegen seçimi yapmak için gezegenlerin için de ki havuza bakmamız gerekiyor ne kadar tlm var ? bu bizim kazandığımız tlm miktarını arttıracaktır .
Charge oranı sizin ne kadar süre de bir madencilik yapacağınızı söyler
Komisyon Bölge sahibinin sizin madenciliğinizden aldığı komsyon oranıdır . örneğin 100 tlm kazandınız komisyon %8 8 tlm bölge sahibine 92 tlm size gelir
Nadirlik bölgenin değerini belirler bizi çok iglilendirmiyor
Mining kısmı Tlm kazarken ne kadar tlm kazanacağınızı gösterir
x ve y haritada ki yerini ifade eder
Mint ne olduğunu bende bilmiyorum
Pow kazım hızını arttırır
Açıklama , bölgelerin genel adları vardır ve bu bölgelerin adlarına göre verimliliği vardır liste hemen altta .
Nft düşme oranı ne kadar yüksek nft çıkarma şansınız artar ,
User bölge sahibini temsil eder .
Örnek bir seçim yaptım seçimlerime göre uygun olan yerleri bana kordinat olarak gösteriyor .
Shinig kısmı
Gördüğünüz gibi nft kartlarıının nadirliği , çıkma oranları gibi şeyler listelenmektedir
Promos kısmı
Seçtiğiniz bölge de seçtiğiniz son saat aralığın da ne kadar tlm kazanılmış , ne kadar nft düşürüldüğünü gösteren kısım meraklısına istatistikler 🙂
Umarım konum anlaşılır ve faydalı olmuştur , herkese iyi forumlar