Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Almanya'nın önde gelen banka kurumlarından biri olan Commerzbank, Kripto Saklama Lisansı'nı aldı

1700119999873.webp

🏦 Commerzbank: Almanya'nın önde gelen banka kurumlarından biri olan Commerzbank, Kripto Saklama Lisansı'nı elde ederek dijital varlık alanında önemli bir kilometre taşına imza attı. Bu gelişme, Commerzbank'ı ülke içindeki hızla büyüyen kripto piyasasına adım atarak bu lisansı alan ilk tam hizmet veren Alman bankası konumuna getirdi. Alman Bankacılık Kanunu (KWG) kapsamında verilen bu lisans, 1. Madde 1. Bölüm 1a Cümle 1 No 6 altında, Commerzbank'a kripto varlıklarının güvenli yönetim ve saklanmasını yetkilendiriyor.

💰 Commerzbank'ın Etkisi: Commerzbank, Eylül 2022 itibariyle yaklaşık 534 milyar avro varlık büyüklüğüne sahip önemli bir Alman bankacılık sektörü oyuncusu konumunda. Banka, Almanya'da başta olmak üzere yaklaşık 26.000 kurumsal müşteri grubunu ve neredeyse 11 milyon bireysel ve küçük işletme müşterisini kapsayan geniş bir müşteri tabanına hizmet veriyor.

🚀 Stratejik Adım: Kripto Saklama Lisansının alınması, Commerzbank için stratejik bir hamle olup dijital varlık hizmetlerine daha fazla odaklanmasını sağlıyor. Bu, kripto varlıklar için güvenilir, uyumlu yönetim çözümlerine artan piyasa talebine uygun bir adım olarak öne çıkıyor. Commerzbank, blockchain teknolojisini kullanarak kurumsal müşterileri için düzenleyici standartlara uygun, sağlam saklama hizmetleri sunmayı hedefliyor.

🌐 Dijital Dönüşüm: Bu girişim, Commerzbank'ın hizmet yelpazesinde dijital yeniliği entegre etme stratejisinin bir parçası olarak öne çıkıyor. Banka, müşterilerinin ihtiyaçlarına ve dijital ekonominin evrimine uyum sağlama konusundaki kararlılığını gösteriyor. Commerzbank'ın Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Jörg Oliveri del Castillo-Schulz, bu lisansın önemine vurgu yaparak, "Lisansı aldıktan sonra önemli bir kilometre taşına ulaştık" dedi. "Bu, ileri teknolojileri ve yenilikleri benimseme konusundaki taahhüdümüzü gösteriyor ve müşterilerimize dijital varlık alanında destek sağlamak için temel oluşturuyor."

🔝 Dijital Dönüşüm Lideri: Commerzbank'ın bu başarısı, özellikle kripto para birimleri ve blockchain teknolojisinin hızla evrilen bankacılık sektöründeki dijital dönüşümdeki kararlılığını gösteriyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.680
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri