Neler yeni

Almayı düşündüğüm THETA bir günde %25 değer kaybetti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gknacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takip listemde olan ve projesi ile birçok yatırımcının ilgisini çeken THETA, dün ekibin 24 Mart'ta yapılacak mainnet başlangıcını Haziran ayına ertelediğini duyurması üzerine hızlı yükselişini bir anda düşüşe bıraktı.

Yapılan açıklamanın ardından THETA'nın değeri %25 düştü ve grafik şuan düşüş eğiliminde görülüyor. Yapılan açıklama ile kardeş token TFUEL'de yaklaşık %25 değer kaybı yaşadı.

Dün yukarı fiyattan satıp, mevcut yatırımım üzerine bir miktar daha almayı düşünüp düzeltme gelebileceği tahmini ile bir süre daha beklemeye karar vermiştim. Doğru karar verdiğimi bu sabah anladım 🙂

Ciddi bir değer kaybı olsa da güncel duruma göre teknik analiz yapmadan yeniden alım yapmak hatalı bir karar olabilir. Yine de sizin için güzel bir alım fırsatı şansı olabilir, teknik analiz ile bunu doğrulamak ve doğru seviyeden alım yaparak verimliliğin yüksek olmasını sağlamak oldukça faydalı bir karar olacaktır.

Ciddi bir değer kaybı olsa da güncel duruma göre teknik analiz yapmadan yeniden alım yapmak hatalı bir karar olabilir. Yine de sizin için güzel bir alım fırsatı şansı olabilir, teknik analiz ile bunu doğrulamak ve doğru seviyeden alım yaparak verimliliğin yüksek olmasını sağlamak oldukça faydalı bir karar olacaktır.
Öneriniz için teşekkür ederim. Analiz yaparak alım yapmak en doğrusu ama bazen analizin öngöremediği durumlar olabiliyor borsada. Bazen şansa kalıyoruz yani 🙂

Eğer yatırım yaptıysanız , elde kaldığı sürece zarar değildir hocam yine de beklemekte fayda var kendi portfolyom da bu gün bana %15 değer kaybettirdi ..
Yatırım yapmıştım geçen gün yukarı noktadan sattım hocam. Sonra tekrar alacaktım ki bir düzeltme gelebilir sabah yeniden analiz edeyim dedim. Gece düşüş başladı. O düşüşü değerlendirip alttan almış oldum

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri