Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Alt Coin sepetim top-5

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ser21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

ser21

Misafir
2022 yılı içerisinde hiç al sat yapmadan uğraşmadan 10.000 TL'lik yatırımla geleceğinizi kurabiliriz. bence 2022'de hayatımızı değiştirebilecek alt coinler den sepet oluştururken her zaman olduğu gibi Neyi neden aldığımızı bilmeye anlamaya özen gösterdim. yeni bir adet alt coinden oluşan 2022 sepetimizde neler var Neden var birlikte bakalım. Ben size Bu yazıda anlattığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatıyorum. sepet oluştururken 10.000 TL olarak belirlememin sebebi gerçekten ben 10 bin tl yatırım uyguladım bunlara şimdi içinde bir tane bile çürük yumurta olmayan alt coin sepetimize geçelim sepetimizi yüzde otuzu kendi blok zinciri olan Kripto sektörü var olduğu sürece var olmaya devam edecek olan aynı zamanda marka değeri yüksek olan kripto paralardan oluşuyor Sepetimizin Kalesi diyebileceğimiz bu kategoride etherium ve bnb zaten çok yüksek diye düşünmeyin düşüş dönemlerinde sepeti ayakta tutacak Bunlar ayrıca eth 2.0 ile ilgili gelişmeler Bu yıl içinde olabilir aynı şey Smart chaın ve için de geçerli Avax ve solana gelişimini tam ilerlemelidir hedefleri daha yüksek olduğu için onları 1000 tl daha fazla yapmalıyız. Top 5 te olabilecek en ucuz coin matic O yüzden ona bu katogoride en yüksek Payı verdim
Eth = 1250 Türk lirası
Bnb = 1250 Türk lirası
Avax = 2250 Türk lirası
Sol = 2250 Türk lirası
Matıc = 3000 Türk lirası

Keşke paragraf falan dikkat etseydin hocam.

Bizde okur çileği tespit ederdik 😉

Forum istatistikleri

Konular
14.040
Kullanıcılar
7.013
Son üye
serhat117
Geri