Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Altcoin başlangıç sepeti

Uzun bir süre önce alt coin sepeti yapmıştım. Bunların arasında shiba doge coin gibi alt coinlerde bulunuyor. Bunların artacağını ön görerek almıştım fakat piyasanın şu anki durumu pek iç açıcı gözükmüyor. Altcoinler fena bir düşüş yaşıyor. En azından uzun vadede almıştım o yüzdendir ki kafam rahat.

Uzun bir süre önce alt coin sepeti yapmıştım. Bunların arasında shiba doge coin gibi alt coinlerde bulunuyor. Bunların artacağını ön görerek almıştım fakat piyasanın şu anki durumu pek iç açıcı gözükmüyor. Altcoinler fena bir düşüş yaşıyor. En azından uzun vadede almıştım o yüzdendir ki kafam rahat.
Şu piyasa buyuk coinler bile duşuş yasadı yasıyor fakat altcoinler her zaman uzun vadeli almalıyız. Diye dusunuyorum cok kısa surede 10x 100x yapan coinler bulunabilir fakat millet olarak sansızlığımız var bu dunyada shiba konusunda dustukce hala alıyorum 1 dolar olacagını dusunuyorum hala sen ne dusunuyosun shıba konusunda merak ettim.

hocam shıbanın 1 dolar olması çok çok zor bana göre. olmaz mı dersen olabilir fakat market değerine baktıımızda öyle bir durumda bitcoinden bile fazla değere ulaşıyor ki bu da imkansıza yakın

bence de şuan piyasa o kadar hareketli değil ve çok ağır hareket ediyorlar

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri