Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Altcoin boğası mı başlıyor?

Arkadaşlar twitter da gördüğüm grafiği paylaşmak istedim, yapanı tanımıyorum ancak üzerinde yorum olmadığı için bir sakınca görmedim.

Altcoin Dominance: Beklenilen altcoin hareketinin daha gelmediğini düşünecek olursak, ani düşüşten sonra geri toparlaması beklenir. Hemen geri toplanmamasının sebebi ayı piyasası mı geldi korkusuyla insanların işlem yapmaktan çekinmiş olduğunu düşünüyorum. Bitcoin de ne kadar yatırımcı artsa da bunların bir kısmı bilinçli bir şekilde projelere yatırım yapıyorlar, bu da beklenen hareketin sandığımızdan daha yakın olabileceğini işaret ediyor.

EzhgFiQXMAABjDp

Bitcoin Dominance: Bu rallinin başlaması için BTC DOM buradan da aşağıya düşmeli. Aksi durumda alt coinler btc bazında değer kaybedeceklerdir. Bu seviyelerden tepki alacağı kesin. Bazı yatırımcılar kendilerini güvene almış hissetmek için ellerindeki bir miktarı btc ye çevirebilir.

EzhgFiSXMAATiQr

Sizce Altcoin rallisi başlayacak mı?

Asıl önemli olan coinlerin projeleri olsa da, hala Bitcoin'in kuyruğundan kurtulamıyorlar. BTC dominansı hala çok yüksek.

Btc ile beraber düştükten sonra toparlanan birkaç coin oldu. Örneğin, BTC düştüğü seviyeye dönmese bile VET eski seviyesine çıkmayı başardı. Bir tanesi de MANA idi sanırım. Bunun gibi daha birçok altcoin olabilir.

BTC etkisinden kurtulmalarının sinyali olabilir bu. Ancak topluca kurtulabileceklerini sanmam. İyi olanlar aradan sıyrılacaktır. Yine de bu öyle hemen gerçekleşmeyebilir. Zamanla ve parça parça.

Kendi düşüncem olarak belirtiyorum ileride illaki btc kuyruğundan kurtulup çıkan coinler olucaktır ama şu da bir gerçek ki bir alanın en fazla 3 4 büyüğü oluyor. Fazlası olmaz gibime geliyor yani coinlerin yüzde 85 i gelecek yıllarda kuyrukta olmaya devam edeceklerdir. Kendi görüşüm böyle

Kendi düşüncem olarak belirtiyorum ileride illaki btc kuyruğundan kurtulup çıkan coinler olucaktır ama şu da bir gerçek ki bir alanın en fazla 3 4 büyüğü oluyor. Fazlası olmaz gibime geliyor yani coinlerin yüzde 85 i gelecek yıllarda kuyrukta olmaya devam edeceklerdir. Kendi görüşüm böyle
aynen bende böyle düşünüyorum ama kısa vadede baya bi coin kendini toparlayacaktır ve yükselişe geçecektir.

Gecenlerde arkadasin birisi pi diye bi coinden bahsetti daha piyasaya girmemis ama girecek falan dedi girerse 5 tl den girecek dedi sasirdim simdi pi kasmaya basladi ama alt coinleri alip bekleyenler kazanacak bitcoin ilk ciktigi siralar arkadas 50 tl gel 500 tl lik alalim dedi ben yok olum bos yapma dedim patlar bu elimizde kalir dedim esseklik etmisim simdi koseydik hayirli

Gecenlerde arkadasin birisi pi diye bi coinden bahsetti daha piyasaya girmemis ama girecek falan dedi girerse 5 tl den girecek dedi sasirdim simdi pi kasmaya basladi ama alt coinleri alip bekleyenler kazanacak bitcoin ilk ciktigi siralar arkadas 50 tl gel 500 tl lik alalim dedi ben yok olum bos yapma dedim patlar bu elimizde kalir dedim esseklik etmisim simdi koseydik hayirli
pi network 2022 sonunda mainnete geçme düşünceleri var.bende tefondan tıklıyorum 24 saate bir bakalım 10 krş tan girse piyasaya yine kardır.sonucta verdiğimşz birşey yok . YTD

Asıl önemli olan coinlerin projeleri olsa da, hala Bitcoin'in kuyruğundan kurtulamıyorlar. BTC dominansı hala çok yüksek.

Btc ile beraber düştükten sonra toparlanan birkaç coin oldu. Örneğin, BTC düştüğü seviyeye dönmese bile VET eski seviyesine çıkmayı başardı. Bir tanesi de MANA idi sanırım. Bunun gibi daha birçok altcoin olabilir.

BTC etkisinden kurtulmalarının sinyali olabilir bu. Ancak topluca kurtulabileceklerini sanmam. İyi olanlar aradan sıyrılacaktır. Yine de bu öyle hemen gerçekleşmeyebilir. Zamanla ve parça parça.

BTC etkisinden kopmalar olmaya başladı, umarım böyle devam eder. Bir kaç gündür başka örnekleri de görüyoruz.

Forum istatistikleri

Konular
13.740
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri