Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Altcoinler hareketlendi. Son 24 saatte en çok yükselen altcoinler

Son iki gündür Bitcoin'in değer kaybetmesi ile değer kaybeden altcoinlerde yükseliş gözlemlendi. Son 24 saat içinde en çok değer kazanan altcoinler Coinmarketcap'ta şöyle sıralandı;

1) QTUM ; Son 24 saatte en çok artan altcoin %34.99 artış ile QTUM oldu. Son iki gündür küçük bir fiyat düzeltmesi yaşayan QTUM'um bu yükselişle birlikte toplam piyasa değeri 946 milyon doları aştı.

2) ANKR ; En çok fiyatı artan QTUM'un ardından yükseliş listesinin 2. sırasında ANKR geliyor. ANKR son 24 saatte yüzde 31.55 artış gösterdi.

3) THETA ; Benimde sepetimde bulunan ve izleme listemde olan THETA dün yaşadığı düşüşün ardından yüzde 14.52 yükselerek listede üçüncü sıraya yerleşti. Yukarı yönlü grafik çizen THETA'nın daha da yükselmesini umuyorum 🙂

4) CAKE ; Yine izleme listemde olan altcoinlerden biri olan Pancakeswap (CAKE) yüzde 14.77 artış gösterdi ve 26 Mart Cuma gününün en çok yükselen dördüncü altcoini oldu.

5) LUNA; Listenin son sırasında yüzde 12.91 artış gösteren Terra (LUNA) bulunuyor.

Son iki gündür yaşanan düşüşlerin yatırımcılar için iyi bir alım fırsatı olduğunu düşünüyorum. Herkese bol kazançlar dilerim.

NOT: Bu içerikte paylaştığım bilgiler güncel piyasa bilgileridir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Cake'te güvenlik sıkıntıları olmasına rağmen fiyat etkilenmiyor, üstelik artıyor. 🙂

İnsanlar ya araştırmadan yatırım yapıyor ya da kısa süreli al-sat ile kâr elde etmek için yatırım yapıyor.
Benim en yüklü param PancakeSwap'te likidite havuzunda, ben de satıp çıkmıyorum mesela. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri