Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

AME Token Çakıldı

amepay.webp

Daha önce Ame Token'ın Bithumb Global'de listeleneceğini forum üzerinden duyurmuştum. İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz. Bithumb borsasında listeleme gerçekleşti. ama listelemeden sonra Ame Token çok ciddi bir düşüş yaşadı. Gelelim ayrıntılara...

Ame Token daha önce Bkex borsasında IEO ile hayatına başlamış ve buradan ilk fiyatlanmasını gerçekleştirmişti. 0.03 dolar seviyeleriden bu borsa üzerinden işlem gören AME Token'ın dışarıdan deposit işlemlerine izin verilmemişti. Bugün itibariyle öğle saatlerinde Bithumb Global'de alım satım işlemleri başlayan AME Token için deposi ve withdraw işlemleri açık tutuldu. Bu durumda dışarıdan büyük AME Token transferi yapılmasına ve satış baskısı oluşarak 0.007 dolar seviyelerine kadar inmesine sebep oldu. Gün içinde toparlanarak 0.012 seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

AME Token'da yaşanan bu çakılma aslında beklenen bir etkiydi. Çükü IEO döneminden önce yapılan airdrop ile kullanıcılara kişi başı 600-700 AME civarından dağıtım yapılmıştı. Bkex borsasında dışarıdan AME yatırılmasına müsaade edilmediğinden bu fiyata yansımamış, ancak Bithumb Global'in deposit işlemlerine izin vermesiyle airdroplardan elde edilen AME Tokenların büyük bir kısmı satıldı. Bu durumda çok ciddi bir düşüşe sebep oldu.

Destek kanalları üzerinden yapmış olduğum görüşmede, yeni listelemeler için büyük borsalara gerekli başvurunun yapıldı ve cevap beklendiğini de öğrenmiş bulunmaktayım. Henüz başka bir borsada listeleneceğine dair açıklama bulunmamaktadır. Bu tokena niye bu kadar taktın derseniz, bende bilmiyorum 🙂 Kitlesini büyük gördüğümden olabilir sanırım.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri