Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

AMEPAY Yeni Listelemeler ve Bilgilendirme

amepay.webp

AMEPAY'e yönelik gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. en son bu site üzerinde duyurulanın üzerine 3 yeni listeleme daha gerçekleşti. MXC, XT ve VinDAX borsalarında da listelenmeye başlayan AMEPAY, yakın zamanda ilk 3 teki borsalardan birinde listelenmeyi hedefliyor.

Bittrex borsası ile işlerin tamamlandığını açıklayan yönetim. yakın zamanda listelemenin gerçekleşeceğini belirtti. Ayrıca Huobi borsası ile de anlaşmaya yakın oldukları yönünde bir bilgilendirmede bulundular. Dünyanın en büyük borsası olarak gösterilen Binance'nin AMEPAY'i listelemesi ise en büyük beklenti. AMEPAY yönetimi konu hakkında yaptığı açıklamada; Binance borsasına projenin detaylarıyla beraber sunulduğunu ve cevap beklendiğini dile getiriyorlar.

AMEPAY Projesinin Adaptive ile ortaklığı bulunmaktadır. Adaptive'nin CEO'luk görevini üstlenen Santos, daha öncede 2 proje yapmış ve bu projelerde başarılı olmuştur. AMEPAY yönetimi tarafından yapılan bir başka açıklamada HP ile anlaşma sağlamak üzere görüşmelerde bulunduğunu ve müşteri bulmak maksadıyla Sephera firmasıyla anlaşma sağlandığını dile getirilmiştir.

Şirketin CEO'luk görevini üstlenen Kamalakannan , Bank of America ve Amerikan ekspreste yöneticilik görevleri yapmıştır.

BİLGİLENDİRME: Türk topluluğu tarafından oldukça fazla ilgi duyulan bir proje olmasına karşın 2 cent seviyelerinden yapılan ICO satışı ve ICO fiyatının altına düşmeyecek şeklinde sözlerin halihazırda tutulmaması nedeniyle, toplulukta ciddi tepkiler ortaya çıkmaktadır.

Ayrıca Huobi borsası ile de anlaşmaya yakın oldukları yönünde bir bilgilendirmede bulundular. Dünyanın en büyük borsası olarak gösterilen Binance'nin AMEPAY'i listelemesi ise en büyük beklenti. AMEPAY yönetimi konu hakkında yaptığı açıklamada; Binance borsasına projenin detaylarıyla beraber sunulduğunu ve cevap beklendiğini dile getiriyorlar.
Beklentide gözle görülür bir adım olduğunda erken haberdar olanlardan olmamız lazım. 🙂

Aslında bakıyorum çatır çatır listeleme yaptırıyorlar. Ama bir yandan da fiyat ile alakalı saçma sapan cevaplar veriyorlar. Yani tam çözemedim arkadaşları. Yinede değerlendirilebilir.
Şu an hacmin büyük kısmı Bithumb'da dönüyormuş. Sizin güvendiğiniz bi proje olmasına da bağlı olarak 3 ay içinde Coinbase ve Binance listelemeleri olur diyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri