KriptoLuis
Master
- BNB
- 0,00068950
Ünlü kripto para analisti, yaşanan son fiyat düşüşlerine aldırmaksızın, altcoinlerin yükseliş trendine gireceğini savundu. Analist, 2021 yılı için hem DeFi projelerinin hem de NFT’lerin umut vaat ettiğini ifade etti.
Kripto para analisti Elliot Wainman, kısa süre içinde değer artışı yaşama ihtimali bulunan altcoinler hakkında fikirlerini açıkladı. Kısa süre önce yayınladığı YouTube videosunda Wainman, 197.000 abonesine seslenerek yükseliş hareketlerine hazır olmalarını söyledi.
Wainman’ın sözleri şu şekilde:
“İnsanlar dün çok ayı piyasasının geldiğini düşünmeye başladıkça, ben de oldukça yükseliş hissetmeye başladım. İnsanlar Bitcoin‘de aşırı genişlediğinde, altcoinlere bakıyorum.”
Wainman, birçok yatırımcının Bitcoin’e yöneldiğini belirtirken, takipçilerinden altcoin fırsatlarını değerlendirmelerini istedi. Ünlü isme göre, sermayenin yön değiştirmesi kaçınılmaz olacak. Wainman’a göre, DeFi projeleri, kısa sürede inanılmaz performans göstererek değer kazanacak ve değerli kalmaya devam edecek.
Analist, API3, Marlin (POND) ve sermaye piyasası Allianceblock (ALBT) gibi projelerin yakından takip edilmeye değer olduğunu belirtirken, altcoin dominansının büyüdüğünü ve piyasadaki kripto para korkusunun azalırken açgözlülüğün arttığını vurguladı.
Ünlü analiste göre, non-fungible tokenleri (NFT) de ihmal edilmemeli. NFT’lerin çıkışa geçtiğini vurgulayarak yeni oluşan piyasada sağlam temeller oluşturduklarını belirtti.