Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Analiste Göre Bu Altcoinler Yükselecek

graph-163509_640.webp

Ünlü kripto para analisti, yaşanan son fiyat düşüşlerine aldırmaksızın, altcoinlerin yükseliş trendine gireceğini savundu. Analist, 2021 yılı için hem DeFi projelerinin hem de NFT’lerin umut vaat ettiğini ifade etti.

Kripto para analisti Elliot Wainman, kısa süre içinde değer artışı yaşama ihtimali bulunan altcoinler hakkında fikirlerini açıkladı. Kısa süre önce yayınladığı YouTube videosunda Wainman, 197.000 abonesine seslenerek yükseliş hareketlerine hazır olmalarını söyledi.

Wainman’ın sözleri şu şekilde:

“İnsanlar dün çok ayı piyasasının geldiğini düşünmeye başladıkça, ben de oldukça yükseliş hissetmeye başladım. İnsanlar Bitcoin‘de aşırı genişlediğinde, altcoinlere bakıyorum.”

Wainman, birçok yatırımcının Bitcoin’e yöneldiğini belirtirken, takipçilerinden altcoin fırsatlarını değerlendirmelerini istedi. Ünlü isme göre, sermayenin yön değiştirmesi kaçınılmaz olacak. Wainman’a göre, DeFi projeleri, kısa sürede inanılmaz performans göstererek değer kazanacak ve değerli kalmaya devam edecek.

Analist, API3, Marlin (POND) ve sermaye piyasası Allianceblock (ALBT) gibi projelerin yakından takip edilmeye değer olduğunu belirtirken, altcoin dominansının büyüdüğünü ve piyasadaki kripto para korkusunun azalırken açgözlülüğün arttığını vurguladı.

Ünlü analiste göre, non-fungible tokenleri (NFT) de ihmal edilmemeli. NFT’lerin çıkışa geçtiğini vurgulayarak yeni oluşan piyasada sağlam temeller oluşturduklarını belirtti.

Yine reklam yapmış. Biri de çıkıp isim vermeden konuşsun. Altcoin sezonu başladı desin, herkes kendi favorisine yönelsin. Var mı böyle yüreklisi...

Biraz daha detay verseydi belki neden yükseldiğini düşündüğüne dair, o zaman daha ikna edici olabilirdi.
Sadece isim vermesi yeterli olmuş parasını almaya hocam. Ne gerek var detaya inmeye...

Piyasada yeni olanlar etkilenebilir. Bir de kısa sürede çok para kaldırmak isteyenler fırsat kolluyor olabilir.
Bu aralar NFT'lerin adını çok duymaya başladık. Türkiye'de NFT'ler üzerinde sağlam kazanç elde etmiş 3-5 kişi varmış. Geçen bir Youtube videosunda izledim. Henüz çok bilinmeyen bir alan.

Piyasada yeni olanlar etkilenebilir. Bir de kısa sürede çok para kaldırmak isteyenler fırsat kolluyor olabilir.
Bu aralar NFT'lerin adını çok duymaya başladık. Türkiye'de NFT'ler üzerinde sağlam kazanç elde etmiş 3-5 kişi varmış. Geçen bir Youtube videosunda izledim. Henüz çok bilinmeyen bir alan.
Yüksek zümre yatırım aracı olacak gibi duruyor NFT'ler. Şimdilik tabii ki. İlk başlarda koleksiyonluk gibi ifade edilselerde ileriki zamanlarda hayatın her alanında kullanılmaya başlanırsa işler değişebilir. Ödeme yöntemi olarak kullanılabilir mi?

NFT'nin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. @Vonzarovich hocam şöyle detaylı bir yazı kaleme alır diye tahmin ediyorum o konuda. 🙂 😉
Ben de çok bilgi sahibi değilim. Eğer ödeme yöntemi olarak kullanılabileceklerse çok şey değişecek.

Forum istatistikleri

Konular
13.645
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri