Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

arkadaşlar çok acil

wanted09

Crypto Curious
The output token cannot be transferred. There may be an issue with the output token. (Pancake: TRANSFER_FAILED)

token oluşturdum ve böyle bir hata alıyorum. likiditeyi ilk oluşturudugumda fiyat 0.80ken birileri gelip hızlıca al sat yaparak 0.60 yaptılar. Owner adresinden al sat yapıyor ama normal bir adresten yapmıyor sebebi nedir

blacklist var mı?
kontratı burada paylaşın.
incelemeden bir şey diyemeyiz gerçi sizde bu işleri biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla?

blacklist var mı?
kontratı burada paylaşın.
incelemeden bir şey diyemeyiz gerçi sizde bu işleri biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla?
Conratlık bir durum yok hocam birisi ilk deploy ettiğimde havuz adresini eklemeden geldi al sat yapıp açılış fiyatı 0.68 olmasına rağmen 0.56 lara kadar düşürdü sonra tabi dexpair adresini ekleyip owner dan alım yaptım sorun yok. Test hesabımdan yapamıyorum 3 5 hesap denedim hiçbirinde işlem yapmıyor. İsterseniz contratı özlden atabilirim bu hatayı da cok aradım ama hicbir yerde bulamadım

hocam normalde herkese yardımcı olmaya çalışırım fakat şu sıralar çok yoğunum, siteye bile günde 1 defa girebiliyorum.
bence kontratı burada paylaşın diğer arkadaşlarda incelesin. bu ortamı oluşturmamız gerekiyor bence 🙂

0x5d405198193682219a72adfbef65d24c9865fc27

contrat bu. Yeterli likidite sağlandı o konuda sorun yok.

Aldığım hata da başlıkta yazıyor. Owner adresi alım yapabiliyor, herhangi bır kısıtlama olmamasına rağmen diğer adresler ALIM yapamıyor

Likiditenin eklendiği saniye aynı saniye içinde alım-satım yapıldığı için fiyat düşmüş illüzyonu olmuş ancak fiyat önce çıkıyor sonra düşüyor.

Grafiğin doğrusu böyle bir şey. Fiyat düşmemiş aksine artmış.

1727036395625.webp

Likiditenin eklendiği saniye aynı saniye içinde alım-satım yapıldığı için fiyat düşmüş illüzyonu olmuş ancak fiyat önce çıkıyor sonra düşüyor.

Grafiğin doğrusu böyle bir şey. Fiyat düşmemiş aksine artmış.

Ekli dosyayı görüntüle 17833
bunu sadece ek bilgi olarak eklemek istedim hocam. Sorun bundan kaynaklı değilmiş zaten likiditeyi pancake v2 üzerinden ekledim büyük ihtimal eski sürüm olduğu için bilmediğim bir eksisi var buytax aktif olduğu için. Buytax ı 0 yapıyorum alıyor, 1 yapıyorum almıyor. 2000 dolar likidite olmasına rağmen.

bunu sadece ek bilgi olarak eklemek istedim hocam. Sorun bundan kaynaklı değilmiş zaten likiditeyi pancake v2 üzerinden ekledim büyük ihtimal eski sürüm olduğu için bilmediğim bir eksisi var buytax aktif olduğu için. Buytax ı 0 yapıyorum alıyor, 1 yapıyorum almıyor. 2000 dolar likidite olmasına rağmen.
Hocam contract'ta işlemleri kısıtlayan her hangi bir fonksiyon var mı?

Forum istatistikleri

Konular
14.020
Kullanıcılar
7.004
Son üye
erdem5553
Geri