- BNB
- 0,00111577
Maliyetsiz 100$-300$ kazanma şansı Floodu kaydedin müsait olduğunuzda 5-10 dakika ayırıp işlemleri yapın Arkham ilk sezonda sadece platforma üye olanlara 100-300 dolar arasında drop atmıştı şimdi ise ikinci sezon drop bekleniyor yıl bitmeden atacaklarını düşünüyorum o yüzden hızlıca işlemleri yapalım İlk önce platforma üye olmamız gerekiyor Link: https://auth.arkm.com/register?ref=immortal
1- Kayıt işlemini yaptıktan sonra sol üst kısımda bulunan panoya tıklıyoruz ve öne çıkan panolardan bir tanesin seçerek kendimize göre ayarlama yapıp kaydediyoruz
2-Sol üstten alarm kısmına tıklayarak herhangi bir alarm oluşturuyoruz.
3- Sağ üst tarafta bulunan kullanıcı adımıza tıklıyoruz ve profilimize gelerek bir cüzdanımızı profilimize ekliyoruz.Sol alt köşede tüm hesaplar kısmında + simgesine basarak kendi cüzdanımızı ekliyoruz.
Cüzdan analizi yaparak vakit geçirmenizi öneriyorum dileyen bunu multi olarakta yapabilir Arkham drobu gelince üzülmemek adına bu işlemleri yapın Son olarak Arkham hesabınızı doğrulamak için aşağıdaki formu doldurun
@Vonzarovich
1- Kayıt işlemini yaptıktan sonra sol üst kısımda bulunan panoya tıklıyoruz ve öne çıkan panolardan bir tanesin seçerek kendimize göre ayarlama yapıp kaydediyoruz
2-Sol üstten alarm kısmına tıklayarak herhangi bir alarm oluşturuyoruz.
3- Sağ üst tarafta bulunan kullanıcı adımıza tıklıyoruz ve profilimize gelerek bir cüzdanımızı profilimize ekliyoruz.Sol alt köşede tüm hesaplar kısmında + simgesine basarak kendi cüzdanımızı ekliyoruz.
Cüzdan analizi yaparak vakit geçirmenizi öneriyorum dileyen bunu multi olarakta yapabilir Arkham drobu gelince üzülmemek adına bu işlemleri yapın Son olarak Arkham hesabınızı doğrulamak için aşağıdaki formu doldurun
Arkham Verified Account
Organizations, companies, and noteworthy individual market participants can apply to get a verified Arkham account to receive: an official and exclusive Arkham profile for you or your organization a green verification badge next to your username and posts on the Intel Exchange the ability to...
t.co
@Vonzarovich