SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00967279
Avalanche Kelime Anlamı Çığ olduğu için böyle bir gif ideal geldi bana.
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum ne kadar biliyorsunuz takip ediyorsunuz sitemizi bu yüzden şunu belirtmekte fayda var, Çoğunluğun yaptığı gibi gibi kripto paralara sadece yatırım aracı olarak bakmıyorum.
Benim dikkat ettiğim konuların başında bir projenin bize neler kazandırdığıdır. Bu yüzden piyasaya hızlı giren ve kendini yenilikçi olarak lanse eden tüm projeler ilgimi çeker ve güzelce incelerim bu incelemelerimin tamamını buraya gelip yazacak değilim. Kayda değer önemli gördüğüm konular hakkında bilgi vermeye çalışırım.
Bugün bir inceleme için yazma gereği duydum maksadım bir projeyi yerden yere vurmak değil eleştirmektir. Bir projede ufak tefek aksaklıklar varsa bu aksaklıkların sebeplerini tahmin etmek, bulmak ve takipçilerimize göstermektir.
Bu yüzden Avalanche (AVAX) hakkında bir kaç aklıma takılan noktaları sizlerle paylaşmak istedim.
Sitesine girdiğimizde aşağıdaki resimde görülen bir tanıtım metni bulunmakta.
Şimdi burada
Diyor ve 2 satır altında çalışabilir blockzincirinden bahsediyor.Finansın internetini inşa edin
Aslında burada özetlemiş diyor ki Çalışabilir zincirler kurabilme platformudur.
Yani şuan çalışıyor veya çalışan demiyor.
Az aşağı inince böyle bir metinle karşılaşıyoruz.
Öncelikle piyasada yeni yeni yer edinmeye çalışan bir projenin insanlara bunları sunması için kendisinin sorunsuz şekilde alt yapısını kendisi kullanması gerekir.Burada : Kendi özel blokzincirlerinizi oluşturun veya rastgele karmaşık kural kümeleriyle tüm varlıkları dijital hale getirin.
İlerliyoruz arkadaşlar.
Siz insanlara blockzincirlerinizin nasıl çalışacağına siz karar verin diyorsunuz. Öncelikle siz nasıl çalışacağınızı ele almalısınız.
Binlerce yatırımcıyı bir kaç borsada mağdur ettiniz. Alay konusu oldunuz öncelikle siz nasıl çalışacağınıza karar vermelisiniz diyorum.
Fazla ileriye gitmeden, sitemizde dahil olmak üzere çoğu platformda haberlerini görüyorum.
Sitemizin alt yapısındaki Bitcoin cüzdana alternatif ve transfer ücretleri düşük tutmak sebebi ile araştırmaya girdim.
Hem sitemizdeki kullanıcıları mağdur etmemek adına hemde işlem hızı için yönetim olarak geliştirme gerekliliği gördük
Bu alternatiflerden bir tanesi olan avax'ı düşündük.
Dün sitesine girip inceyeyim dökümantasyonu nsıl göz gezdireyim istedim.
kolları sıvamıştım yani burada avax büyük ihtimalle tercihlerim arasında iyi yerlerdeydi.
bu domain açılmadı ve sayfa görüntüleme hatası aldım. sonra baktım başka bir domaini var onuda denedim
Dedim ki olamaz bu adamlar sanallaştırılmış blockzincirleri saniyede binlerce işlemleri taahhüt ediyor bize.
Bende bir hata olmalı dedim ve mobil veri kullanarak telefonumdan da kontrol ettim, Sonuç bir projeyi incelemeyi değil kullanmayı düşünürken başlamadan vazgeçtim.
Bize ne bunlarda diyebilirsiniz.
Bakın arkadaşlar Vaad ettikleri teknolojiler yanında bir web sunucusunu ayakta tutmak inanın çocuk oyuncağı. Doğal olarak bende bir geliştiriciyim arka planda neyin ne olduğunu bir çok geliştirici biliyor. Sen daha kendi web sunucunda sorunlar yaşarken binlerce insana bunları nasıl vaad ediyorsun demezler mi insana?
Tamam tamam bu yukarıdakini geçtim. birde bizim sitemizde paylaşılan bir konuyu incelemenizi istiyorum.
Binance'den Avax Yatırımcısına Komik Bir Yanıt.
Bu gün biri Twitter'dan Binance Destek ekibine attığı bir tweete Avax coinlerini çekmek istediğini belirtti ve bunu üzerine Binance Destek ekibi şöyle bir komik cevap verdi, Merhaba, sistemimiz şu anda bakımda olduğundan dolayı para çekme işlemini devre dışı bıraktık. Acil olarak çekmeniz...
satoshiturk.com
yukarıdaki konuda gelen ilk yoruma dikkatinizi çekmek istiyorum birde şu yorumu inceleyelim.
Binance'den Avax Yatırımcısına Komik Bir Yanıt.
Bu gün biri Twitter'dan Binance Destek ekibine attığı bir tweete Avax coinlerini çekmek istediğini belirtti ve bunu üzerine Binance Destek ekibi şöyle bir komik cevap verdi, Merhaba, sistemimiz şu anda bakımda olduğundan dolayı para çekme işlemini devre dışı bıraktık. Acil olarak çekmeniz...
satoshiturk.com
Bu yorumu yapan arkadaş @Vonzarovich olayı normalleştiriyor gibi?Avax a sürekli yapıyor bunu. Anlam veremiyorum.
Hiç normal bir durum değil aslında her ne kadar yorumlarında konularında YTD ibaresini kullansa bile kimi arkadaş bu normal bir durum gibi algılayarak yatırım yapabilir.
Birde resimde binance diyor ki sistemimiz bakımda ? o kadar kripto para varken neden avax bakımda neden avax ile çekimi durdurup başka kripto birimlerine kullanıcıları yönlendirmeye çalışıyorsun ?
Bununda cevabı basit aslında resimdeki diyalog şunu gösteriyor
Binace olarak bir çok kripto para birimine ev sahipli yapabiliriz bunlarda bir sorun yok şuan tek sorunlu avax bu yüzden siz başka birimlerle takas yapıp paranızı çekebilirsiniz.
Tamam başka bir para birimi ile çekim işlemi yapalım ama ben Avax'a güvendim yatırım yaptım avax'la olan problemi bana komisyon ücreti olarak neden yansıtıyorsun.
Hadi binance beceremedi avax para birimi ile veya projesi ile sorun yaşadı çıkamadı işin içinden
ya şu resime ne demeli
AVAX'ta Ağ Hatası. AVAX Neden Düştü?
Kriz yönetimini beğendim. Soğuk kanlı davrandılar ve problemin üstesinden geldiler. Her projenin başına gelebilecek normal bir durumdu. Projesinin başında fark edilip çözüme kavuşturulması da çok güzel bir gelişme. Bence güven tazelediler. Çok üzüldüğüm bir nokta var ki AVAX yatırımcısı kriz...
satoshiturk.com
O halde huobi globalde de bir sorun var oda beceremiyor.
Kısaca avax bizlere o kadar güzel bir teknoloji sunuyorki anlamamız mümkün değil.
Binance, Huobi anlayamıyorsa bizim ne haddimize.
Öncelikle YTD ve Şahsi düşüncem YTE bu YTE terimi var mı bilmiyorum açılımı ise Yatırım Tavsiye Edilmez. ben ürettim şimdi.
Bir avax yetkili umarım gelirde bu sorunları bizlere açıklama gereği duyar 🙂
Genel olarak Avax alt yapısı tahminlere dayalı olarak sorunlu bir alt yapı gelecek ne gösterir bilemeyiz.
Umarım biz bu yazıda haksız çıkarız ve binlerce yatırımcı aşağıdaki hüsrana uğramaz..
Şahsi düşüncelerdir
Keyifli Forumlar Arkadaşlar