Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bağış Butonunda Seçenekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhabalar. Sitede yavaş yavaş kaliteli yazabilen insanlar kendini belli etmeye başladı. Birkaç kişi var güzel konular açıp sağlam değerlendirmelerde bulunuyorlar. Bu durum beni çok sevindiriyor. Umarım daha fazla 'kaliteli yazar'ımız olur.

Bu öneri yazısını gerçekten kalite kokan yazılara ekstra bir ödül sistemi oluşturabilir miyiz, diye düşünerek yazıyorum. Güzel insanlara güzel şeyler yapılır. Örneğin ben bir yazı okudum ve çok beğendim. Satoshi bağış butonuna basarak 1 Satohsi bağışladım. Ama bu yazı daha fazla bağışı hak ediyor. Benim gönlümden kopan 1 değil 10 satoshi'dir belki. Yazarlara bağış için kullandığımız butonda birkaç seçenek daha açabilir miyiz? Bağış butonuna tıkladığımda karşıma bir soru çıksın, "Kaç Satoshi bağışlamak istersin?" seçenekler: 1, 5, 10, 20..." Satoshi miktar ayarlaması yönetimin kararı artık. Kaç Satoshi, diye soru çıkmayabilir de. Butona bastığımda direkt seçeneklerle karşılaşmak da iyi olurdu. Teknik olarak nasıl olur bilmiyorum ama bunu sunmak istedim öneri olarak. Kolay gelsin.

alındı listeye bakalım fırsat bulduğumuzda yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.206
Kullanıcılar
7.217
Son üye
oblomov
Geri