Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Balinaların Pump Grupları

Arkadaşlar Merhaba ve iyi akşamlar aranıza yeni katıldım. Telegramda belki görmüşsünüzdür coin gruplarında duyuru yapılıyor belli bir tarihte pump yapılacak diye ve coini pumptan 20 saniye önce falan paylaştıklarını söylüyorlar. 2 milyon takipçili ana grupta ve 80 bin - 90 bin takipçili yan gruplarda paylaşılıyor. Bu da çok büyük kitleler deme. Bu işlerde yeni olduğum merak ettiğim işin içinde başka bir iş var mıdır?

Gördüğünüz gibi işte. Katılan 100 kişiden 98'i tepeye yakın veya tepeden satın alıyor, zararla satıyor. O iki kişinin içine giremediğin sürece hikaye. Pump'ı başlatanlar da zaten saatler veya günler öncesinden satın almış olduğu için kârlarını alıp çıkıyorlar.

Gördüğünüz gibi işte. Katılan 100 kişiden 98'i tepeye yakın veya tepeden satın alıyor, zararla satıyor. O iki kişinin içine giremediğin sürece hikaye. Pump'ı başlatanlar da zaten saatler veya günler öncesinden satın almış olduğu için kârlarını alıp çıkıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Yani en dipten aldıklarını en tepeden size satıyorlar. Sonra bay bay heppınız oluyor. Büyük sıkıntı.

Ufak bir miktar ile bir gün deneme yapmıştım yarı yarıya düştü, büyük miktarlar yaptıranlar delirmiştir şimdi. 🙂
Ufak bir miktar ile bir gün deneme yapmıştım yarı yarıya düştü, büyük miktarlar yaptıranlar delirmiştir şimdi. 🙂
Anladım teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Bu tarz gruplara dikkat edin

1.Vip üyeliğimiz var denip kandırılırsınız para verir bir daha haber alamazsınız.
2.Girseniz dahi bu gruplara emin olun mal sattıkları kişi siz olursunuz. Hepsi daha önceden alıyor.

Biz kazandırmıyormuyuz diyen çoğu telegram grubunda gördüm, birebir uyguladığınızda genelde 2/3 zarara uğruyorsunuz. Bende takip ediyorum ancak coin almaktan o kitleye göre pozisyon alıyorum.

Biz kazandırmıyormuyuz diyen çoğu telegram grubunda gördüm, birebir uyguladığınızda genelde 2/3 zarara uğruyorsunuz. Bende takip ediyorum ancak coin almaktan o kitleye göre pozisyon alıyorum.
Aslında evet o kitleye göre pozisyon alabilmek için takip edilebilir. En azından elinde olan bir coinse birazdan yükselebileceğini görüp pozisyon alabilirsin.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri