MaKaLeUsTaSı
Newbie
- BNB
- 0,00000200
ben bu konu ile alakalı bilgi almak istiyorum
Merhaba Satoshi Türk' e hoşgeldin. Umarım burada çok güzel vakit geçirirsin.ben bu konu ile alakalı bilgi almak istiyorum
ne ile alakalı içerik gireceğim önemlimi hocam mesela ben ekonomi ile alakalı makale yazdım onu girersem olurmu yada senin isteğin üzerine kedilerin sevdiği oyunlarla alakalı bunları yazarsam olurmu?bu sitede başlayabilirsin kazanmaya hocam.
50 kelime üstü özgün içeriklerde ödeme yapıyoruz.
level sistemine göre.
ödeme alan kullanıcılar umarım yardımcı olur.
Forumda Bitcoin Kazan
Yeni Kazanç ve Level Sistemi 2021 https://satoshiturk.com/threads/2021-yili-icin-yeni-level-uyari-sistemi.2901/satoshiturk.com
Ekonomi kategorileri var eksik kategori varsa bize istekler kategorisinde bildirin gerekli işlem yapılırne ile alakalı içerik gireceğim önemlimi hocam mesela ben ekonomi ile alakalı makale yazdım onu girersem olurmu yada senin isteğin üzerine kedilerin sevdiği oyunlarla alakalı bunları yazarsam olurmu?
Kuralları da unutmayalım 🙂Öncelikle 10 mesajınız olması lazım. Ardından en az 50 kelimelik özgün konularınız için kelime başı satoshi kazanılıyor.
Yukarı da nasıl kazanacağın anlatılmış bende sana elindeki paralarını nasıl kaybetmemen gerektiğinden bahsedeyim;ben bu konu ile alakalı bilgi almak istiyorum
Aynen öyle. Başta baya bi uğraştırmıştım. 🙂Kuralları da unutmayalım 🙂