Neler yeni

Benim hayatım ve düşüncelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba herkese iyi günler ben Taha yaşamaya tutunmaya çalışıyorum .d üniversite derken her neyse şu tam kapanma ile ilgili neler düşünüyorsunuz on yedi gün herkes uyar mı sizce

Türkiye genelinde 17 gün kapanma yasası dün akşam saat 19:00 itibari ile başladı yanlız bugün haberlerde görünüyor ki herkes dışarıda.Kimse sorumluluk alıp kurallara rivayet etmiyor.

İlk gün millet dışarı da idi. Kapanma bu şekilde olmaz ki yani açıkçası bilmiyorum da bu covid 19 hayatımızı alt üst etti. Gerçekten artık çok sıkıldık bu durumdan. 17 gün boyunca kafayı yemesek iyidir.

Pandemi sadece ülkemizi değil tüm dünyayı etkisi altına aldı.Hem ekonomik yönden hemde insanların sağlık ve psikolojisi yönünden.Dünya kendini sıfırlamaya resetlemeye gidiyor.Bir çağ kapanıp bir bir çağ açılacak.

Pandemi ve salgın bir başlangıcın ilk adımıdır.İndanları idare etmek kontrol etmek onların yeni dünyaya hazırlamak için yapılan deneme aşamasıdır.

Bence geç bile kalınmış bir uygulama daha önce yapılsa iyi olurdu diye düşünüyorum. Fakat uymayanlar olacağından eminim. Güzel tarafı izindeyim ve bu forumu keşfettim güzel geçecek gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.695
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri