Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Benim Hikayem NFT Hiyakem: SkullLove

mehmetce

Speculator
Herkese merhaba...
Sizlere bundan yaklaşık 1,5-2 sene önce başladığım NFT serüvenimden bahsetmek istiyorum...

O zamanlar NFT konusundan pek tecrübeli değildim (hala da değilim 🙂 )
wax.atomichub da bir koleksiyon oluşturup kendi NFT'lerimi satışa sundum. Aslında bu işten para kazanmaktan çok yaptığım tasarımların insanlar tarafından beğenilip beğenilmeyeceğini merak etmekti.
Daha sonra Gate.io'nun NFT projesinin olduğunu öğrendim.
Uzun süreli yazışmalar sonucunda SkullLove isimli koleksiyonumu onaylı koleksiyon olarak kabul ettirdim...

İlk aylar çok güzel geri dönüşler aldım. NFT satışlarım çok iyi gidiyordu.
Benden alanların kimi zaman yüksek miktarlarda (bana göre yüksek 🙂 ) ikincil satışları beni çok mutlu ediyordu...
Ta ki, kripto para piyasasının sert düşününe kadar herşey yolundaydı. Şuan ise aylardır satış yok ama yaptığım projeden dolayı mutluyum.

Bu arada koleksiyonum Opensea ve NFTrade platformlarında da mevcut. Ama en güzel geri dönüşleri Gate.io'dan almıştım.

NFT konusunda tecrübeli olan arkadaşların her türlü öneri ve yorumlarına açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.

"Şimdi size SkullLove'dan bahsetmek istiyorum...

Neden kafatası ve neden SkullLove?
Kafatasları ile ilgileniyorum.

Aslında hepiniz gibi bir kafatası gördüğümde aklıma korku ve ölüm geliyor.
Ama o bizden biri. Bu bizim bir parçamız.
Bazen kızgın veya mutsuz, bazen duygusal veya komik.

Bu yüzden farklı renk, desen ve görünümde kafatasları tasarlamaya başladım. Elbette yüzümüz gibi farklı formları.
Bunun için biraz renk ve biraz hayal gücü kullandım...

İlk etapta stok fotoğrafçısı olarak farklı platformlarda gerçekçi kafatası tasarımları sundum.

Daha sonra NFT dünyası ile tanıştım ve Gate.io için özel kafatasları tasarlayarak sertifika başvurusunda bulundum. SkullLove adını verdiğim bu özel ve eşsiz koleksiyon kabul edildi.

SkullLove koleksiyonuma göz atabilirsiniz: https://www.gate.io/tr/nft/collection/1527/SkullLove
Umarım beğenmişsindir."

SkullLove'den Bazı Çalışmalar:
anubis skull.webp

Pirates XMAS.webp

madalyon3d.webp

demir S.webp

Red Garnet-g.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887