Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bilgi- 0₺'ye e-ticaret sitesi açmak mümkün mü?

Morkolips

Speculator
Herkese iyi günler dilerim 🙂 bu konuda bilgim dahilinde bu konuyu merak edenler için kısa bilgiler paylaşmak istedim.

Öncelikle hiç para vermeden websitesi kurabilirsiniz lakin güven vermeyebilir bu yüzden sadece websitesi alan adı (com,com.tr,net) ve hosting(sunucu) maliyeti başlangıç için ortalama 300-500₺ civari gidecektir(tabi Daha ucuz hizmetler de mevcuttur).

Şimdi sitemizin alan adını aldık , sunucuyu da aldık.Bize tema gerekecek dilerseniz wordpress ile bedava kurabiliriz yada internetten ücretsiz e-ticaret scriptleri kurabiliriz. Dikkat etmekte fayda var warez - yani crack temalar kurmamaya özen göstermeliyiz eğer çalıntı yazılım kullanırsak hem emeğe saygısızlık olur hem de etik olmaz ayriyeten dava sorunları yaşayabiliriz.

Biraz yazım yanlışları yapmış olabilirim belki düzgün anlatamadım 🙂

Sorunum cevabı: evet ücretsiz kurabiliriz hiçbir sorun yoktur lakin ileride satış artarsa muhasebeci gerekebilir, başlangıç için pek sorun olacağını sanmıyorum ( tabii ki siz yine de muhasebecilere danışabilirsiniz 👀)

Sağlıcakla kalın! Sorularınızı belirtebilirsiniz.
Aklınızda farklı konularda sorularınız olursa mutlaka yazın.

Forum istatistikleri

Konular
13.875
Kullanıcılar
6.959
Son üye
mikefuga75
Geri