Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bill Gates de konuştu !

bill gates ile ilgili görsel sonucu

Dünyanın en zengin insanları arasında ilk sıralarda yer alan, microsoft'un kurucusu olan Bill Gates de bitcoin ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlüler arasında yerini aldı.

Gates btc ve digiral paralar hakkında düşüncelerini Wall Street Journes aracılığıyla iletti.

Şimdi açıklamanın detaylarına gelelim ve Gates'in bitcoin hakkındaki görüşlerinin ne olduğunu öğrenelim.

Digital paralar merkeziyetsiz olması ve takibinin zor olması nedeniyle birçok digital ve terör suçlarının işlenmesine aracılık ediyor ve böyle durumlardan dolayı kullanımı hakkında olumsuzluklar doguruyor ve bu gibi durumların önüne geçilmesi gerekiyor diye açıklama yaptı.

BTC nin fiyatı ve geleceği hakkındaki düşünceleri ise Bitcoine sert şekilde yaklaşmayarak olumlu bir havada degerlendirdi. Birçok kişinin merak ettiği bitcoin satın alıp almadığı sorusnuna ise kaçamak bir şekilde cevap vererek sıyrılmayı başardı:

Digital paralara ve bitcoine karşı bir tavrım yok hayatı daha hızlı ve güvenilir yapmak için bu tür çalışmalara destek veriyorum dedi.

Önümüzdeki günlerde bitcoinin fiyatını ise bilemeyeceğini, bitcoinin çok kırılgan oldugunu her türlü habere göre her türlü fiyata açık olacağını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bill Gates bu konuşmasının ardından bitcoine karşı olmadıgını söyledi ve yatırım yapabileceğinin sinyallerini mi verdi acaba ? Bakalım bu haberlerin ardından microsoft'un da bitcoin yaıtırımı yaptıgı haberleri gelecek mi ?

Eğer ki böyle bir yatırım haberi gelir ise bitcoin beklentinin çok çok üstüne çıkar gibime geliyor ve 70 80 binler o zaman çok hızlı bir şekilde aşılır.

Yukarda yazıklarımın birçok haber sitesi, forum sitelerinden okumuş olduğum haberlerden kendimce derlememdir. Asla yatırım tavsiyesi değeri taşımamaktadır, yazdıklarıma göre işlem yapmayınız

Ms-Dos'tan GPU tabanlı işletim sistemine geçmek nasıl bir devrimse blockchain de öyle bir devrim Bill abi. Bil istedim. 😀

Bill abi çiftçiliğe merak sardı şimdilerde. Amerika'dan toprak satın alıyor. Anlamaz öyle GPU'dan falan. Toprak ağası oluyor. Nemrut p....v..k. Hiç sevmiyorum şu adamı. Dünyanın başına bela böyleleri. 😡 😎

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri