Rengarengo
Authority
- BNB
- 0,00007550
Binance Web3 & $SNIFT Airdrop
Forumda 2023 yılında StarryNift airdrop konusu açılmış fakat Binance web3 üzerinden duyurusu yapılan süreli bir airdrop olması sebebi ile yeni bir konu ile duyurmak istedim.
Binance airdrobu ile 1,250,000 $SNIFT dağıtılacağı belirtiliyor.
Nasıl katılırım?
Binance web3 üzerinden duyuru resmine tıklayarak katılım sağlanıyor. Twitter takip görevleri ve benzeri nft rozetleri gibi görevler bulunuyor. Ayrıca günlük puan kazanabilecek ortam sunduğu belirtilen yapay zeka sohbet botu bulunuyor.
$SNIFT airdrop'una katılmak için yapmanız gerekenler.
1-Binance web3 cüzdan açılır
2-Quest 1'de yer alan twitter hesapları takip edilerek takip ettiğiniz kullanıcı adınız teyit için kutuya yazılır
3-Quest 2'de 0,16$ olması lazım tam hatırlamıyorum, NFT oluşturarak puan kazanılır
4-Quest 3'te yapay zeka sohbet botundan (günlük) puan toplanır
5-Quest 4'te yer alan Binance rozeti ile de puan toplanır
Konu oluşturma tarihi itibarıyla, airdrobun sonlanmasına 11 gün bulunuyor.
Referans kodum: FYCjhAKoXH
Airdrop'a katılım sağlarsınız referans kodumu sisteme girebilirseniz sevinirim.🤗
Yatırım tavsiyesi değildir.
Forumda 2023 yılında StarryNift airdrop konusu açılmış fakat Binance web3 üzerinden duyurusu yapılan süreli bir airdrop olması sebebi ile yeni bir konu ile duyurmak istedim.
Binance airdrobu ile 1,250,000 $SNIFT dağıtılacağı belirtiliyor.
Nasıl katılırım?
Binance web3 üzerinden duyuru resmine tıklayarak katılım sağlanıyor. Twitter takip görevleri ve benzeri nft rozetleri gibi görevler bulunuyor. Ayrıca günlük puan kazanabilecek ortam sunduğu belirtilen yapay zeka sohbet botu bulunuyor.
$SNIFT airdrop'una katılmak için yapmanız gerekenler.
1-Binance web3 cüzdan açılır
2-Quest 1'de yer alan twitter hesapları takip edilerek takip ettiğiniz kullanıcı adınız teyit için kutuya yazılır
3-Quest 2'de 0,16$ olması lazım tam hatırlamıyorum, NFT oluşturarak puan kazanılır
4-Quest 3'te yapay zeka sohbet botundan (günlük) puan toplanır
5-Quest 4'te yer alan Binance rozeti ile de puan toplanır
Konu oluşturma tarihi itibarıyla, airdrobun sonlanmasına 11 gün bulunuyor.
Referans kodum: FYCjhAKoXH
Airdrop'a katılım sağlarsınız referans kodumu sisteme girebilirseniz sevinirim.🤗
Yatırım tavsiyesi değildir.