Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Binance CEO’su: Bitcoin 0 Dolara İner mi?

bitcoin-2348236_640.webp

CoinTürk sitesinin haberine göre, Binance CEO’su Changpeng Zhao, attığı bir twit ile birçok yatırımcının oldukça ilgisini çekti.

Binance CEO’su bugün bir twit atarak Bitcoin’in 0 dolara inme ihtimalini değerlendirdi. CZ’ye göre bu piyasada herşey mümükün olsa dahi, Bitcoin’in 0 dolara düşmesi pek mümkün değil. BTC’nin bir gün gerçekten 0 dolara düşmesi halinde, 21 milyon BTC’nin tamamını alacağını dile getiren CZ, koleksiyon yapmak için bile buna değeceğini ifade etti.

Gelecekte, Bitcoin’den daha iyi bir varlık ortaya çıkabileceğini söyleyen CZ, böyle bir durum gerçekleşse de, Bitcoin’in asla 0 dolara düşmeyeceğini iddia etti. CZ, bu mesajının altına bir yorum bırakarak Binance Coin ve Bitcoin kıyaslaması yaptı.

Bitcoin ve Binance Coin​

Changpeng Zhao, Bitcoin’in, kripto para piyasasına giriş coini olduğunu, aynı zamanda en anonim kripto para şeklinde benimsendiğini düşünüyor. CEO’ya göre, BTC, uzak gelecekte rezerv para birimi olacak. CZ ayrıca, BNB’nin günde milyarlarca işlem yapma kapasitesine sahip bir ağ olduğunu belirterek günlük yaşam için ideal olduğunu savunuyor.

Admada benim kafadan. Hatta sırf bu düşünceye sahip olanlar nedeniyle Bitcoin hiçbir zaman 0 olmaz demişti birisi 🙂 @sahinadm
Evet. Her kelimesine katılıyorum. Her şey olur; BTC sıfıra düşmez.

"BTC, ancak daha iyisi çıkana kadar piyasada hüküm sürebilir." diyenler de vardı. Şu an BTC'den daha gizli, daha hızlı bir sürü proje var ve hepsi de gerçekten BTC'den daha iyi. Ama bir bakın BTC fiyatı ne kadar, onların fiyatı ne kadar?

Blockchain var oldukça kriptolar ve Lokomotif BTC, var olmaya devam edecek.

BNB'yi de konuya dahil etmeyi ihmal etmemiş CZ. Günlük kullanıma uygun diyerek davette bulunuyor herkese.
Kendi projem olsa ben de her fırsatta yüceltirdim. BNB olduğu gibi tüm coinler ödemeye hazır.

Devletler biz kripto paraları, daha doğrusu Blockchain teknolojisini kabul etmiyoruz derlerse ve farklı bir yoldan gitmeye karar verirlerse işte o zaman Bitcoin çöp olur. Güçlü devletler bir araya gelerek bunu yapacak tabi. Şu anki gelişmeler tam tersini gösteriyor. Blockchain üzerinden çalışmalar yapmaya hazırlandıklarını okuyoruz. Sadece merkez bankalarının kripto para çalışmaları değil bunlar. Üstelik kripto paralara vergi getirmeye başladı ülkeler. Gittikçe benimseniyor resmi olarak. Yani tm bu gelişmeler gösteriyor ki Bitcoin 0 olmayacak. Aksine yükselecek.

Devletler biz kripto paraları, daha doğrusu Blockchain teknolojisini kabul etmiyoruz derlerse ve farklı bir yoldan gitmeye karar verirlerse işte o zaman Bitcoin çöp olur. Güçlü devletler bir araya gelerek bunu yapacak tabi. Şu anki gelişmeler tam tersini gösteriyor. Blockchain üzerinden çalışmalar yapmaya hazırlandıklarını okuyoruz. Sadece merkez bankalarının kripto para çalışmaları değil bunlar. Üstelik kripto paralara vergi getirmeye başladı ülkeler. Gittikçe benimseniyor resmi olarak. Yani tm bu gelişmeler gösteriyor ki Bitcoin 0 olmayacak. Aksine yükselecek.
Zaten büyük devletlerin Blockchain teknolojisini kabul etmemek için bir sebepleride yok böyle bir finansal güce karşıtlık yapmak yerine iş birliğine gidilirse herkesin yararına olur

Mesele sadece finansal değil öncelikle. Finansal kısım Blockchain ağındaki kripto paralar. Önemli bir kısım elbette. Aslında devletler için çok riskli. Çünkü, devletlerin otoritesini tehdit ediyor Blockchain. Bunu yapmaya zaten anonim paralar çıkartarak başladı. Her şeyi anonimleştirmek devlet otoritesini, hatta devlet mevhumunu ortadan kaldırmak demek. Her şeyden önce, Blockchain'in denetlenebilir olması gerekiyor. Kripto paralar sadece ticari emtialar değil. Hep söylüyorum onlar dijital dünyaya giden yollara döşenen taşlar. Bunu para üzerinden yapma fikri oldukça parlak. Devletlerin ciddi şekilde denetleme yoluna gitmesi lazım. Varlıkları tehlikede. Belki de, bunu gördüler ve o yüzden regülasyondan bahsediyorlar sürekli.

Bu saatten sonra Blockchain bitmez. Blockchain'i kripto paralara karşı olan ülkeler bile gerekli bir gelecek olarak görüyor. Şöyle 2150 lere gidip size Bitcoin çoştu ya da çöp oldu diyebilmeyi isterdim ama bana şuan sanki bir alıştırma politikası gibi geliyor. Sanki yeni bir ekonomik sisteme alışma gibi. Bundan önce EFT lerin ücretsiz olması imkansızdı. daha öncesinde havaleler bile ücretliydi. Aynı gün geçmeleri neredeyse mucize sayılabilirdi. Şimdi 7/24 FAST ödemesi diyoruz. yani ekonomik sistem ve ödeme dengesi değişiyor. Yakında ben borsanın 7/24 işlem göreceğini düşünüyorum. Gibi gibi. ekonomi düzeni adım adım adapte oluyor. Bu da blockchainin tamamen hakim olduğu bir ekonomik düzene adaptasyonu sağlamak için bir öngösterim gibi geliyor bana

Forum istatistikleri

Konular
14.114
Kullanıcılar
7.071
Son üye
pckopatkral
Geri