Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00878157
Binance Borsasının kendi kripto parası BNB'yi duyanlarınız çoğunluktadır. Belirli aralıklarla yakım işlemi gerçekleştirerek üretilmiş olan 200 milyon adet 100 milyona düşürülecek. Tabi bunun ne kadar zaman alacağını bilmiyorum. ben kendi yatırım portföyümü, kendi analizlerime dayanarak ve tabiri caizse piyasayı koklayarak yapıyorum. ama yine de farklı bir bakış açısı olabilir mi diyerek sormak istiyorum. BNB Coin sizce iyi yerlere gelecek mi? Sonuçta bir kripto para borsasına bağımlı olarak hayatını sürdüren bir kripto para. O kripto para borsası şu an piyasada lider konumda. Ama piyasada ne liderler gördük. Bir tek BTC henüz yıkılmadı 🙂 yani işin özü sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullanım alanının gün geçtikçe arttırılmaya çalışıldığını da hesaba katarak tabi ki.
Hatta bu konuyu inceleyerek daha net bilgi sahibi olabilir ve bu soruma daha açıklayıcı cevaplar verebileceğinizi düşünüyorum. Sorunun kısa ve özü BNB Geleceği Ne Olur?
Hatta bu konuyu inceleyerek daha net bilgi sahibi olabilir ve bu soruma daha açıklayıcı cevaplar verebileceğinizi düşünüyorum. Sorunun kısa ve özü BNB Geleceği Ne Olur?