Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance Çöktü

analytics-3088958_1920.webp

Coinkolik sistesinin haberine göre, dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance çöktü.

Borsanın CEO’su Changpeng Zhao’nun Twitter’dan yaptığı duyuruya göre, yaşanan aksaklığın nedeni, borsanın eşleştirme mekanizmasında meydana gelen bir sorun. Ceo, üyelerin varlıklarının güvenliği konusunda bir problem olmadığını söyledi.

Zhao, bu arızasının yarım saat ile 1 saat arasında giderileceğini belirtti. Binance’de tüm yatırma ve çekme işlemleri durduruldu.

Aynı zamanda, Margin, P2P, Earn, Launchpool, Liquidity Swap ve Cloud işlemleri de bir süreliğine askıya alındı.

Yine de haberi ilk okuduğumda şaşırdım açıkçası. Belki de, bir siber saldırı olmuştur ama prestijleri sarsılmasın diye gizliyorlardır.
Saklamazlar. Olan her şeyi açıklarlar. Birkaç gün siteye erişim sağlayamağımız dönemler oldu.

Yine de haberi ilk okuduğumda şaşırdım açıkçası. Belki de, bir siber saldırı olmuştur ama prestijleri sarsılmasın diye gizliyorlardır.
Binancenin öyle bir durumda saklayacağını düşünmüyorum, O konuda çok güvendiğim bir borsa.
Gerçekten bu tarz olaylarda çok şeffaf ilerliyorlar. Umarım böylede devam eder.

Olabilir tabi. Ancak dünyanın en çok tercih edilen borsası olsanız hacklendik demezdiniz. Bu bir prestij kaybı olurdu ve ciddi sıkıntılar yaratırdı. Müşteri kayıpları vs. Belki de, gerçekten dedikleri gibi bir sorun yaşandı. Ben biraz cin fikirli yaklaşıyorum 🙂

Daha öncesinde de bir hack durumu yaşamıştı binance, bunu açıkca belirtmişlerdi. Tabiki sizin dediğiniz şekilde gizlenmiş bir durumda olabilir.

Lakin geçmişe baktığım zaman günümüzde de böyle bir durum olsa açıkça söyleyeceklerini düşünüyorum.
Binance gibi bir borsa, Hacklenmek ile prestij kaybetmekten ziyade daha fazla prestij sağlayabilecek stratejileri çok güzel yapabilir.

Borsaların bile bir token başvurusu alırken, Sizi Binanceye ulaştırmaya çalışırız diyerek Kendilerine bile hedef olarak seçtikleri bir isim BİNANCE

Kesinlikle Binance şu anda en büyüğü. Her coin için prestij anlamına geliyor. Bu konuda fikrinize kesinlikle katılıyorum. Dedim ya ben sadece biraz cin fikirli yaklaştım mevzuya. Belki de, dedikleri gibi bir sorun yaşanmıştır sadece.

Forum istatistikleri

Konular
13.680
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri