Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Binance de Para transferi için kimlik onayı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Btcturkten binanceye geçiş yapmayı düşünüyorum fakat Binanceye üye oldum para yatırmak için dahi kimlik fotografımı ve selfie istiyor. Btcturk te sadece tc kimlik numaramı vererek al sat yapabiliyorum tl bazında olsada paramı çevirebiliyorum. ama binacede sadece kripto para yatırabiliyorum kimlik onayı yapmadan. Başka çarem kalmadı binanceye fotograf ve selfie verecegim gibi ama siz verdiniz mi ? Olumsuz bir durum yaşadınız mı ?
Bu konu hakkında beni bilgilendirebilen olursa çok mutlu olurum.

Bazı arkadaşlar kimligin üstüne kagıtla başka yerde kullanılamaz vs. yaz dedi de öyle atılmış fotografı binance kabul eder mi, yoksa hesabımı onaylamayıp bloke etme durumu vs. olur mu çünkü şuan hesabımda biraz btc var boşuna hesabın bloke olmasını istemiyorum.

Çözüm
Benim hesabım onaylı. Onaylı hesabın avantajları var. Bazı etkinliklere katılma fırsatı sağlıyor ve sadece KYC li hesaplara bu promosyonlar katılım hakkı sağlıyor.

Kesinlikle %100 güvenilir diyemem, ama bu piyasada uzun vadeli işlem yapmak istiyorsanız bir noktada borsalara kimlik vermek zorunda kalacaksınız.

NoT: Binance dünyanın en büyük kripto para borsası dır.
Benim hesabım onaylı. Onaylı hesabın avantajları var. Bazı etkinliklere katılma fırsatı sağlıyor ve sadece KYC li hesaplara bu promosyonlar katılım hakkı sağlıyor.

Kesinlikle %100 güvenilir diyemem, ama bu piyasada uzun vadeli işlem yapmak istiyorsanız bir noktada borsalara kimlik vermek zorunda kalacaksınız.

Çözüm

Tamam okey... Hiç bir şey olmaz demek istiyorsunuz sanırım üstü kapalı olarak. %100 olmasa bile %99 güvenilir diyorsunuz sanırım... Hemen hesabımı açıyorum, teşekkürler..

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri